Tartja a lépést az U15, nyert az U14 is

A Pre Akadémia szekció eredményei.

Pre Akadémia szekciónk mind a négy korosztályos csapata bajnoki mérkőzést játszott hétvégén, az U15 növelte előnyét a tabella élén, de az U14 sem hibázott. Az U13 és az U12 kikapott a Vasastól.

U15: KTE LA – Kelen 1-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 18. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Révész, Keresztes, Iványi, Simon, Hoffman, Nagy Á., Pulai, Supka, Köblös. Csere: Pacsirta, Balogh, Méhes, Hegedűs, Kenderes, Juhász.

Gól: Pacsirta

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk és jól alkalmazták a játékosok a félidőben megbeszélteket. A gólunkat kiválóan felépített támadásból szereztük, és egy kimondottan nehéz mérkőzésen tudtunk nyerni. A mérkőzés legjobbja Pacsirta Zétény volt.

U14: Monor – KTE LA 2-4 (1-2)

U14 Alap csoport (kelet), 22. forduló

KTE: Lázár – Csorba, Filus, Kristóf, Ónodi, Baranyi, Lippai, Pulai, Kaldencker, Czéh, Lőrincz. Csere: Lázár, Batfalszky, Kis, Gulyás.

Gólszerzőink: Kaldenecker 2, Csorba, Lőrincz

Csima Gyula: – Egyénileg és csapatként is hullámzóan teljesítettünk, mindkét félidőben voltak jó és kevésbé jó periódusaink. A támadójátékunkat a folyamatosság, sok helyzet kialakítása jellemezte, a kapu előtt védekezésből viszont hiányzott a határozottság. Kaldenecker Ármin nyújtotta a legjobb teljesítményt.

U13: KTE LA – Vasas 2-6

U13 dél-kelet, 23. forduló

KTE: Endre – Gál M., Rau, Nyerges M., Szenczy, Turóczy, Házi, Deák, Nyerges Cs. Csere: Nyerges M., Meggyesi, Kerekes, Sápi, Mészáros, Kovács B., Riczu, Kovács K.

Gólszerzőink: Deák 2

Dócs Dániel: – Jól kezdtünk a mérkőzést. Külön öröm, hogy amiről beszéltünk az öltözőben, azt vissza is láttam a pályán. Védekezésben szervezettek voltunk, jól osztottuk el a területeket, együtt és csapatként védekeztünk, sokszor kisegítve a társunkat. Mellette főleg az első 20 percben az előre játékunk is jól működött. Igaz, a támadásokat nem tudtuk befejezni, de kombinatívan játszottunk, voltak jó periódusok. Nyugodtak tudtunk maradni, végre nem kapkodtunk. Videót visszanézve volt, amikor több mint egy percig nálunk volt a labda, és a 11. passz akadt el az ellenfélben. Deák Gábor jól játszott és 2 gólt szerzett, őt mindenképpen kiemelném.

U12: KTE LA – Vasas 1-7

U12 dél-kelet, 23. forduló

KTE: Kiss – Nagymihály Á., Nagymihály G., Csóka, Madarász, Ónodi, Kárász, Bagi, Czibók. Csere: Ábdrahám, Arany, Berta, Csutak, Dulai, Nagy A., Szabó M., Takács.

Gólszerzőnk: Csutak

Verebélyi Gábor: – Az első 15 percben eldőlt a mérkőzés, mert három gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek, mely végig uralta és kontrollálta a mérkőzést. A második és a harmadik negyed nem nézett ki rosszul, bár a Vasas folyamatosan birtokolta a labdát, amit ha megszereztünk, gyorsan elvesztettünk.  Az utolsó negyedben Csutak Ármin nagyot küzdött egy labdáért és a párharcot megnyerve szép gólt szerzett.

Szerző: KTE/kteakademia.hu