Tanulságos vereségekkel folytatta az U15 és az U14

Eredmények.

A PRE Akadémia szekció csapatai közül ezúttal az U15 és az U14 lépett pályára, mindketten vereséget szenvedtek azonban.

U15: KTE LA – Gödöllő 1-4 (1-3)

U15 Alap csoport, 15. forduló

KTE: Németi – Lippai, Gulyás, Kristóf, Filus, Varga J., Csernák, Baranyi, Pulai, Somodi, Kaldenecker. Csere: Kálmán, Csorba, Laczkó, Hegedűs.

Gól: Pulai (49.) ill. Toldi (2., 12.), Gulyás (17.), Kovács (72.)

Torbavecz Tamás: – Saját magunkat vertük meg, súlyos egyéni hibákat követtünk el a kapott góloknál, rosszul alkalmazkodtunk az időjárási körülményekhez. Mezőnyben jól játszottunk, a támadóharmadban viszont élesebbnek kell lennünk.

U14: Szeged-Csanád GA – KTE LA 5-2 (1-2)

U14 Alap (kelet), 18. forduló

KTE: Endre – Polgár, Kocsis, Csizmadia, Rau, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Eiler. Csere: Kerekes, Nyerges M., Nyerges Cs., Szenczy, Fricz.

Gól: Gáti (10.), Rau (54. – öngól), Varga R. (60.), Ujvári (73.), Balog (79.) ill. Turóczy (11.), Deák (23.)

Kiállítva: Csizmadia (74.)

Dócs Dániel: – A vereség ellenére is nagyon büszke vagyok most a csapatra. Ilyen okosan és taktikusan játszani 55 percig nem is emlékszem, hogy láttam-e a fiúkat idén. Amit elképzeltünk védekezésben és játékfelépítésben, annak megvalósítására törekedtek, igaz technikai hibák előfordultok. Uraltuk a mérkőzését annyira, hogy az iramát is a saját elképzelésünk alapján tudtuk alakítani. Vezettünk 2-1-re az 55. percig, még egy meg nem adott gólunk is volt egy gyönyörű szöglet után. Sajnos egy öngóllal a semmiből tudott egyenlíteni a Szeged, ezután teljes összeomlás jött nálunk. Kiállítás is, amiből mindenképpen tanulni kell. Az eredmény semmiképpen sem tükrözi a mutatott játékot.

Szerző: KTE/kteakademia.hu