Szülinapozott az U11

Komoly derbikre is sor került.

Kecskemét mellett, egy tanyán gyűlt össze hétvégén az U11-es korosztály apraja és nagyja. A közelmúltban több ifjonc is születésnapját ünnepelte, így a szülők összefogtak, hogy ezeket közösen ünnepelhessék meg a gyerekek.

A hangulat kitűnő volt ennek megfelelően, a rengeteg szabadidős program mellett, természetesen pikáns futballmeccsek szolgáltatták az igazi izgalmakat. A gyerekek Czéh Lászlót és Farkas Istvánt is kihívhatták egy meccsre, emellett az anyukák és az apukák is igyekeztek felvenni a versenyt a fiatalokkal. A végén mindenki elismerésben részesült, Czéh Lászlóék mindenki nyakába aranyérmet akasztottak, a születésnaposok emellett különdíjban is részesültek. Nem feledkeztek meg természetesen meglepni a csapat vezetőedzőjét, Verebélyi Gábort sem, aki így számolt be a napról:

„Közös szülinapokkal zártuk le tulajdonképpen a félbeszakadt szezont. Összesen öt játékosunk ünnepelte születésnapját a közelmúltban, ők közösen összefogtak, hogy egy Kecskemét környéki tanyán megrendezzük ezt a kis bulit. A szülők felajánlásaiból volt grillkolbász, hamburger, marhapörkölt, tehát nem maradt senki éhes, emellett a trambulint is beszereztek a gyerekeknek. A közös foci sem maradt el, Farkas Pista és Czéh Laci ellen játszhattak a srácok, a vége igazságos döntetlen lett. Emellett anyukák-gyerekek, illetve apukák-gyerekek derbikre is sor került, melyek a nagy tétnek megfelelően, hatalmas küzdelmet hoztak. A tervek szerint augusztus elején is lesz még egy hasonló csapatösszetartásunk, a szokásos zánkai torna helyett Tőserdőben jövünk majd össze.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu