Szoros mérkőzéseket játszottunk Nyíregyházán

Ellentétes utat jártak be csapataink.

A KTE LA U17 és U16 Nyíregyházán lépett pályára szerdán, ahol fordulatos meccseket játszottak csapataink. Az idősebbek már kettővel is vezettek, végül azonban be kellett érniük a döntetlennel, míg a kisebbek kétgólos hátrányból visszakapaszkodtak, de a hajrában mégis pont nélkül maradtak.

U17: Nyíregyháza – KTE LA 2-2 (1-2)

U17 II. osztály, 11. forduló

KTE: Cseh – Győrfi, Kuchta, Bányai, Vörös – Bodor Z., Hatvani (Bellák 47.), Csúri – Nagy, Huszka, Molnár (Bodor B. 69.).

Gól: Pataki (41.), Sztankó (48.) ill. Oláh (27. – öngól), Nagy (38.)

Széchenyi Márton: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, melyen ugyan két góllal is vezettünk, a végén örülnünk kellett a döntetlennek is. Jól alkalmazkodtunk az időjárási viszonyokhoz, keményen küzdöttünk, a második félidőben azonban volt egy olyan 15 perces periódus, amikor könnyedén kikaphattunk volna. Több játékosunk is 10 kilométer feletti futóteljesítményt nyújtott, ami pozitív visszajelzés a stábnak. 

U16: Nyíregyháza – KTE LA 3-2 (2-0)

U16 II. osztály, 11. forduló

KTE: Gyapjas (Ásós 46.) – Győri, Szél, Horváth – Pető (Angyal 65.), Lisku (Szamosi 82.), Heidrich, Ádelhardt – Szalai (Bogdán 65.), Kovács Á. – Gyarmati.

Gól: Ferencz (10., 23.), Áncsán (84.) ill. Gyarmati (53., 66.)

Bódi Attila: Ismét egy nagyon fájó vereségbe szaladtunk bele. Az első félidőben komoly egyéni hibákat vétettünk, amit az ellenfél két góllal büntetett. A másodikban rend lett a fejekben, és rövid idő alatt kiegyenlítettünk, uraltuk a mérkőzést, akár a vezetést is megszerezhettük volna, de nem így történt. Sőt, néhány perccel a vége előtt újabb gólt ajándékoztunk a Nyíregyházának. Pontosan olyan mérkőzést játszottunk, ahogyan készültünk rá. A futballtudásunk a legjobb eredményekre is predesztinálhatna bennünket, de fejben és alázatban sokat kell fejlődnünk!

Szerző: KTE/kteakademia.hu