Szoros meccseket játszottunk a Hondéddal

Eredmények.

A KTE LA U13 és U12 rendhagyó módon szerdán játszotta le ezúttal a mögöttünk hagyott forduló meccseit, a fiatalok szoros találkozókon maradtak alul Kispesten.

U13: Bp. Honvéd – KTE LA 3-1

KTE: Körtési – Bovier, Bertus, Füleki, Komonyi, Dunai, Beszedics, Patocskai, Lajter. Csere: Csitos, Kovrig, Kern. Vezetőedző: Rádi Zsolt

Gól: Marte (55.), Hanzély (47.), Zoltay (63.) ill. Beszedics (55.)

Rádi Zsolt: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen. 40 percig kiegyenlített volt a játék, de utána elfáradtunk, és jöttek a hibák, amit az ellenfél gólokkal büntetett. Sok hiányzó miatt kevesen tudtunk elutazni, de így sok játékperccel gazdagodtak a srácok. Jó volt a hozzáállás, az utolsó percig küzdött mindenki. Gratulálok a mutatott játékhoz, jó úton járunk.

U12: Bp. Honvéd – KTE LA 2-1

KTE: Papp B. – Eiler, Hoffman, Bisztricsány, Kiss Z., Gál, Vizeli, Paor-Smolcz, Géró. Csere: Polereczki, Rácz, Kenderes, Pap O. Vezetőedző: Filus Gábor

Gól: Pályka (33.), Babos (61.) ill. Paor-Smolcz (19.)

Filus Gábor: –  A mérkőzést jó intenzitás jellemezte, de részünkről sok volt a pontatlan átadás, illetve a technikai hiba. A mérkőzésen voltak jó periódusaink, szép támadások, de a kapu előtt hiányoztak a jó megoldások. A mérkőzés utolsó részében minden erőnket megmozgattunk, veszélyeztettük az ellenfél kapuját, de a kapufa vagy az ellenfél kapusa állta a sarat, így nem tudtunk egyenlíteni. Gratulálok a gyerekeknek a küzdeni tudáshoz és hozzáálláshoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu