Szoros meccsek az Orosházával, az U13 tudott nyerni

Az U12 nem tudta belőni helyzeteit. 

Régiós bajnokságban szereplő korosztályaink ezúttal az Orosházát fogadták hazai környezetben. Az U12 nem tudott a kapuba találni, így pont nélkül maradtak, az U13 azonban ismét nyerni tudott.

Az U13-as találkozón rengeteg helyzetet dolgozott ki a KTE LA, ám ezeket nem sikerült kihasználni az első félidőben. Egészen a 45. percig kellett várni Tóth László jeget megtörő találatára, majd Balla is betalált. Az utolsó percek így is izgalmasak lettek a vendég szépítés után, de összességében megérdemelten tartottuk itthon a pontokat.

Az U12-es találkozón ugyan szervezetten védekezett az Orosháza, így is több helyzetet tudott kialakítani csapatunk, a befejezésekkel azonban itt is hadilábon álltak ezúttal a fiatalok. Hiába birtokoltuk többet ezúttal a labdát, a nagy akarás visszafelé sült el, az 56. percben kihasználták a vendégek, hogy túlságosan kinyíltunk, ezzel meg is nyerték a találkozót.

U13: KTE LA – Orosháza 2-1 (0-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 17. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Balis, Jócsák, Visinka – Tóth B., Fodor, Gyapjas – Petényi, Pusztai, Horváth.

Csere: Polyák, Hajnal, Balla, Tóth L., Mányoki, Szabados, Faragó.

Gól: Tóth L. (45.), Balla (55.) ill. Halász (56.)

Bódi Attila: Továbbra is hadilábon állunk a helyzetkihasználással, ez nehézzé teszi azokat a mérkőzéseket is, ahol sokkal jobbak vagyunk az ellenfélnél. Ez most is így volt. Viszont dicséret illeti a fiúkat, mert most is nagy akarattal játszottak, ez hozta meg a győzelmet.

 

U12: KTE LA – Orosháza 0-1 (0-0)

U12 I osztály, Dél-Kelet, 17. forduló

KTE: Bogdán – Gál, Kovács, Losonczi, Sódar – Doktor, Bodnár, Major – Nagy.

Csere: Csizmadia L., Csizmadia D., Lőrincz, Koncz, Terbe.

Gól: Dávid (56.)

Dócs Dániel: Nehéz ilyenkor mit mondani, sajnos nem voltunk elég élesek, több góllal is nyerhettünk volna. Nem játszottunk rosszul, de a sok kihagyott helyzet megbűnhődte magát. Ellenfelünk ugyan jól zárt középen, sok munkába telt őket feltörni, viszont így is mi irányítottunk, több lehetőségünk is volt, a labdát jobbára mi birtokoltuk. Az 56. percben sajnos túlságosan is kinyíltunk, mindent kockáztatva nyerni akartunk, ami visszafelé sült el. A rúgd és fuss foci helyett továbbra is a saját utunkon haladunk tovább, meggyőződésem, hogy be fog érni a munkánk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu