Szinte veretlenek voltunk a kiemelt bajnokságokban

Eredmények.

Korosztályos csapataink közül a kiemelt bajnokságban U19-tól U14-ig igen eredményes fordulót abszolváltak csapataink, hiszen csupán egy vereséget szenvedtünk ezúttal.

U19: KTE LA – Szeged-Csanád GA 0-0

U19 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Ladányi, Kovács P., Czenky, Balis, Kárpáti, Tóth L., Balla, Fodor. Csere: Várszegi, Péter, Varga B., Béleczki.

Kiállítva: Győri (57.)

Lóczi Péter: – Igazi rangadót játszottunk, nagy iram és rengeteg párharc jellemezte a mérkőzést. Mindkét csapat nyerni akart, éppen ezért élvezhető volt a mérkőzés, még ha gól nem is született. Több mint 35 percig emberhátrányban játszottunk, ezért a pontszerzésünk nagyon értékes. Az egész csapat remekül helytállt, de kiemelném Péter Gabi kapusunkat, akinek hirtelen kellett beállnia, de számos bravúrral tartotta meccsben a csapatot.

U17: Szeged-Csanád GA – KTE LA 1-1 (1-1)

U17 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Hajnal – Vincze, Révész, Szabó benedek, Hegyi, Sódar, Lőrincz, Varga M., Doszkocs, Szabó Bence, Kovács M. Csere: Petényi, Hajma, Dömötör.

Gól: Mádi (1.) ill. Szabó Bence (30.)

Csima Gyula: – Eddigi legjobb mérkőzésünkön vagyunk túl. A körülmények is kiválóak voltak. Mindkét csapat dinamikusan, agresszíven, sok párharcot kierőszakolva játszott. Taktikailag is nagyon magas szintű mérkőzés volt. A győzelemre is volt esély, de a kapusok nagyszerűen teljesítettek. A mérkőzés labdánk nekünk volt meg a végén, de kimaradt sajnos. Szabó Benedek játékát és hozzáállását mindenképpen kiemelném.

U16: KTE LA – Gödöllő 7-0 (1-0)

U16 Alap csoport, 18. forduló

KTE: Sólya – Hoffman, Fajt, Hegedűs, Balogh, Fürj, Köblös, Jozic, Supka, Tóth F., Szlovák. Csere: Kenderes, Utasi, Túri, Fenyvesi.

Gól: Tóth F. (40., 61., 71., 81.), Balogh (50.), Szlovák (52.), Köblös (54.)

Benke József: – Az egész mérkőzésen az akaratunk érvényesült, a védelmünk jól működött, a középső és támadó harmadban sok labdát szereztünk. Az első játékrészben ezekből lassan építkeztünk, de csak a gól hiányzott a játékunkból. A második játékrészben ezen próbáltunk változtatni, aminek meg is lett az eredménye, sorra alakítottuk ki a gólhelyzeteket, amiket értékesíteni is tudtuk. Gratulálok az egész csapatnak, mindenki a maximumot hozta ki magából.

U15: KTE LA – Szolnok 1-2 (0-2)

U15 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Kálmán – Batfalszky, Király, Kristóf, Filus, Gulyás, Pulai, Baranyi, Csernák, Somodi, Kaldenecker. Csere: Németi, Lippai, Ónodi, Csorba, Laczkó.

Gól: Kaldenecker (63.) ill. Mészáros (6., 39.)

Torbavecz Tamás: – A szezon leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Elsősorban mentális problémáink voltak. Tompa, görcsös erőlködés volt a jellemző ránk, hiányzott belőlünk az agresszivitás, az élesség, a frissesség az egész mérkőzésen. 

U14: KTE LA – UTE 1-1 (0-1)

U14 Alap (kelet), 22. forduló

KTE: Endre – Polgár, Rau, Csizmadia, Szenczy, Miskei, Deák, Turóczy, Ronkó, Paor-Smolcz, Fricz. Csere: Kocsis, Kerekes, Nyerges.

Gól: Kerekes (80.) ill. Szalina (38.)

Dócs Dániel: – Nagyon büszke vagyok a srácokra! Az első félidő főleg a védekezésről szólt részünkről, de jól szervezettek voltunk, így ellenfelünk átlövésekből és pontrúgásokból tudott veszélyt kialakítani. A gólt is büntetőből szerezték meg az első félidő utolsó percében. Félidőben megint finomítottunk kicsit a játék felépítésén. A második félidőben sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket, az első öt percben már két gólt is szerezhettünk volna, míg ellenfelünk továbbra sem bírt megbontani minket védekezésben. Megérdemelten szereztük meg az egyenlítő gólt a hajrában. Kerekes Milán nagyon higgadt és szép befejezése gólt hozott a csapatnak, a védelemben Rau Márk hozott szinte hibátlan játékot, de Endre Bazsi is remekelt a kapuban. Tényleg egy igazi csapatmunka volt, szeretnék mindenkit megdicsérni. Külön öröm, hogy a cserék tudtak még plusz lendületet hozni a játékba.

Szerző: KTE/kteakademia.hu