Szinte minden korosztályból megválaszthattuk a hét legjobbjait

6 játékos érdemelte ki a elismerést. 

Összesen 6 játékos került be ezúttal heti rovatunkba, hiszen 7 korosztályos csapatunk közül egy kivételével mind legalább döntetlent tudott játszani a hétvégén. Az elismerés természetesen most is az edzők szavazatai alapján került kiosztásra.

Bodor Zoltán két gólpasszt osztott ki Zalaegerszegen

Csordás Csaba (U19): Vágó Gábor (KTE LA – ZTE 1-1)

„Gabi jól látta el feladatát a védelemben, sokat dolgozott a meccsen. A legvégén nagyon fontos góllal mentett pontot, ezért is esett rá végül a választásom.”

Király Dávid (U17): Ugrai Bendegúz (ZTE – KTE LA 0-2)

„Ezen a mérkőzésen is több nagyszerű teljesítményt láttam, ezek közül Ugrai Bendegúzt emelném ki, aki a védekező feladatai mellett a támadásokat is aktívan segítette, rengeteget dolgozott és gólt is szerzett.”

Széchenyi Márton (U16): Bodor Zoltán (ZTE – KTE LA 2-3)

„Bodor Zoli rengeteget dolgozott ezen a meccsen a sikerét, sok faultot harcolt ki, két gólpassza pedig önmagáért beszél.”

Lóczi Péter (U15): Goretich Gergő (KTE LA – Illés Akadémia 5-1)

„Több jó teljesítmény is volt ezen a meccsen, Barkóczi Bendegúz a gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott, illetve kiharcolt egy büntetőt. Lengyel Szabi végig harcosan és jól futballozott, gólt rúgott. A választásom azonban most Goretich Gergőre esett, aki mesterhármast rúgott, bejöttek a cselei, jól lépett vissza labdákért, nem nagyon tudták megelőzni. Összességében véve tarthatatlan volt most.”

Sziegl Gábor (U13): Nagy Kristóf (Gyulasport – KTE LA 0-2)

„Kristófot emelem ki, aki remekül látta el védőmunkáját, emellett az utolsó öt percben még csatárként is megcsillogtatta a tudását, remek gólt szerzett. Sok jó teljesítményt láttam szerencsére a meccsen, megemlíthetem még Hajnal Norbert nevét is.”

Dócs Dániel (U12): Nagy Bence (Gyulasport – KTE LA 2-7)

„Nem kellett sokáig gondolkodnom, hogy kit válasszak a meccs emberének. Nagy Bencének 4 gól és 1 gólpassz a mérlege ezen a meccsen. Szinte minden helyzetét kihasználta, határozottan, magabiztosan játszott végig. Utolsó 4 meccsén 9 gólt szerzett. Gratulálok neki!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu