Szinte csak győztes csapatból kerültek ki a legjobbak

Több kitűnő egyéni teljesítmény is volt. 

Ezen a héten is felkértük a KTE LA edzőit, válasszák meg csapatuk legjobbjait a hétvégi bajnoki meccseket követően. Mivel szinte minden együttesünk nyert, igen hosszú lista tudott összeállni.

Győrfi Enzó

Csordás Csaba (U19): Szabó Gergő (KTE LA – Gyirmót 3-1)

„Geri két poszton is futballozott ezen a meccsen, az első félidőben jobbhátvédet, a másodikban középpályást játszott. Ez sosem könnyű, de nagyon jól oldotta meg a feladatát, támadásban és védekezésben is jól teljesített.”

Széchenyi Márton (U17): Ugrai Bendegúz (Újpest FC – KTE LA 0-1)

„Középhátvédként rúgott nagyon szép győztes gólt szabadrúgásból, egy jó erőkből álló ellenféllel szemben ráadásul kapott gól nélkül hoztuk a meccset.”

Széchenyi Márton (U16): Győrfi Enzó (Újpest FC – KTE LA 1-3)

„Csereként beállva adott lendületet a csapatnak, ráadásul ő szerezte a nagyon fontos második gólunkat a hajrában. Nem mellesleg, ezt egy kitűnő egyéni felismerés előzte meg.”

Lóczi Péter (U15): Goretich Gergő (KTE LA – DVTK 2-0)

„Hetek óta jól és hasznosan játszik az új szerepkörében, ezen a mérkőzésen is nagyon sokat dolgozott. Két remek gólpasszal, illetve kiváló mezőnyjátékkal járult hozzá a sikerhez.”

Csima Gyula (U14): Átrok Zalán (KTE LA – DVTK 3-1)

„Védekezésben és támadásban is nagyszerűen teljesített, végig jól játszott, emellett két gólpasszt jegyzett.”

Bódi Attila (U13): Jócsák Attila (KTE LA – Szeged-Grosics Akadémia 1-1)

„Ati hétről hétre nyújt magas színvonalú, megbízható játékot. Ez most is így volt. Igazi vezére a védelemnek és a csapatnak. Korát meghazudtoló érettséggel, játékot átlátó képességgel rendelkezik, igazi csapatkapitány.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu