Szezonzáró RUK torna Kiskunhalason

Két korosztály alközponti válogatottjai találkoztak. 

Ezúttal Kiskunhalason zajlott RUK torna, mely egyben a szezonzáró rendezvény volt az U11-es és U10-es alközponti válogatottaknak. A Szilády RFC mellett a Ceglédi VSE, a KTE LA és a LUA Baja alkotta a résztvevők körét, a Szolnoki MÁV és a Szeged 2011 nem tudott ezúttal eljönni.

Verebélyi Gábor, az U10-es együtt trénere:

„A ceglédi együttes ebben a korosztályban hiányzott, így én két részre osztottam a keretünket, ez egyben azt is jelentette, hogy cserék nélkül játszottunk. A Baja és a Szilády RFC csapatai jó iramot diktáltak, így színvonalas mérkőzések alakultak ki oda-vissza. Játékosaim nagyon jól bírták a nagyjából 90 perces terhelést, játékban is kimagasló teljesítmény nyújtottak. Labdakihozatalaink hibátlanok voltak, az ebből felépített támadásaink gyorsak eredményesek. Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, ez egy nagyon jó előjel a téli teremtorna dömping előtt. A hazaiak részéről Gillich Tamás segítette szervezési munkánkat, a csapatok érkezésekor profin előkészített pályák, a találkozók végén pedig forró tea és szendvics várta a játékosokat. Neki és a Szilády RFC-nek is köszönjük azt a munkát, mellyel ilyen színvonalas tornának lehettek részesei a résztvevők!”

Torbavecz Tamás, az U11-es korosztály edzője:

„Az őszi szezon legjobb teljesítményét nyújtotta a korosztály Kiskunhalason. A mieink most két külön csapatot alkottak, mindkettő két győzelem mellett egy döntetlennel zárta a napot. Nagy kedvvel, lendületes támadásokat vezetve, célra törően futballoztunk. Külön öröm, hogy erős ellenfelek ellen tudtunk kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Ahogy a legutóbb rosszul sikerült régiós Bozsik-tornát, úgy ezt a sikeres napot sem szabad túlértékelnünk.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu