Szép sikert aratott az U14 és az U13

Eredmények. 

Pre Akadémia szekciónk csapatai is bajnoki meccseket játszottak hétvégén, a 3. fordulót rendezték meg. Az U15 bajnoki helyett edzőmeccset játszott, az U14 és az U13 három ponttal lett gazdagabb.

 

U15: Békéscsaba – KTE LA 1-5

Torbavecz Tamás: – Kiváló játékfelfogásban játszottunk. Magasan támadtunk le, labdaszerzésben kiemelkedőt nyújtottunk, és párharcerősek voltunk. Öt gólt rúgtunk, ami örömteli, de a támadásbefejezéseknél a kapu előtt még nagyobb átütőerőre lesz szükség.

U14: KTE LA – Sajóvölgye 4-0 (2-0)

U14 Alap csoport (Kelet), 3. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Kristóf, Ónodi, Horváth Á., Király, Kaldenecker, Czéh, Lőrincz, Nagy M.

Csere: Lázár, Kis, Gulyás, Pulai.

Gól: Czéh, Kaldenecker, Kristóf, Pulai

Csima Gyula: – A mai mérkőzésen elkezdtük "használni" az egész pályát. A védekező játékunk és a labdakihozatal egész jól működött. A támadásszervezésünkbe sok technikai hiba csúszott, kevés lehetőségünk volt. Pontrúgásokban viszont nagyon erősek voltunk a mai mérkőzésen, hiszen négyszer is így találtunk be. A mérkőzés legjobbja Kaldenecker Ármin volt.

U13: Békéscsaba – KTE LA 0-4

U13 Dél-Kelet, 3. forduló

KTE: Csorba – Nyerges M., Nyerges Cs., Riczu, Gál B., Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Nyerges M., Kerekes, Meggyesi, Gál M., Kovács B., Mészáros, Ronkó, Sápi, Kovács K.

Gól: Házi 2, Turóczy, Kovács K.

Dócs Dániel: – Talán eddigi legjobb meccsünket játszottuk. Védekezésben és támadásban is jól teljesítettünk. Annak külön örülök, hogy a letámadáson volt a hangsúly a héten, és két gólt is úgy szereztünk, hogy az ellenfél védőharmadában szereztünk labdát. A játék sokszor csapkodó volt, az ellenfél sok hibával játszott, de nekünk is voltak rosszabb periódusaink, amikor több hibával futballoztunk. Továbbá volt még két ziccerünk, amivel növelni is tudtuk volna a különbséget, mivel az ellenfélnek egész meccsen csak átlövései voltak, amit könnyen védtek a kapusok. Turóczy Gergőt emelném ki, aki végig lendületesen, nagy sebességgel játszott. Sok labdát szerzett és az első gólt is ő szerezte.

U12: Békéscsaba – KTE LA 6-0

U12 Dél-Kelet, 3. forduló

KTE: Kocsis – Ábrahám, Nagymihály G., Berta, Ónodi, Takács, Nagymihály Á., Kárász, Szabó M.,

Csere: Kiss D., Csutak, Csóka, Dulai, Nagy A., Arany, Madarász, Csikai.

Verebélyi Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyed kiegyenlített játékot hozott, helyzetek mind a két oldalon. A második negyedben a két egyéni hiba két hazai gólt eredményezett, ettől kezdve a hazaiak lelkesebben, mi pedig hitehagyottan játszottunk. Több jó dolgot is láttam már a csapattól, de még mindig jellemző rájuk, hogy csak rohanunk előre, nincs ritmusa a játékunknak.

Szerző: KTE/kteakademia.hu