Szegedi edzőmeccs és Footgolf

Tartalmasan készült az U13 és az U12.

Két korosztályos csapatunk a héten kezdi meg a régiós bajnokság küzdelmeit, amire pénteken is edzőmeccsel hangoltak. Csapataink Szegedre utaztak, az U13 emellett egy csapatépítő programot is beiktatott, Lakiteleken footgolfoztak.

U13: Grosics Akadémia – KTE LA 1-1

KTE: Baranyi – Hegedűs, Roza, Balogh, Fürj – Simon, Tóth, Nagy Á. – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Katona, Hajnal, Nagy L, Laczkó, Kenderes, Gajdos, Köblös, Keresztes

Gól: Méhes

Verebélyi Gábor: Végig küzdelmes mérkőzésen, mindkét kapu előtt nagyon sok helyzet alakult ki, a srácok nagy akarattal játszottak, a játék sebessége is rendben volt. Van még mit csiszolnunk a játékunkon, ez természetes, de ezen a játéknapon mindenki a maximumot hozta ki magából, nagyon elégedett vagyok a játékkal és a hozzáállással is.

U12: Grosics Akadémia – KTE LA 2-4

KTE: Lázár – Veréb, Kristófik, Szabadi, Papp – Csorba, Baranyi, Pulai – Király.

Csere: Németi, Lippai, Ónodi, Lőrincz, Filus, Czéh, Nagy

Gól: Lőrincz (2), Király, Pulai

Torbavecz Tamás: Az utolsó edzőmeccsünket játszottuk a bajnokság kezdete előtt. Minden tekintetben visszakaptam a csapatomtól azt, amit a felkészülés során gyakoroltunk. A jó játék eredményességgel is párosult, kétgólos hátrányból fordítottunk egy nagyon erős ellenfél ellen. Gratulálok a gyerekeknek a kiváló teljesítményhez!

Az U13-as korosztály szombaton Verebélyi Gábor szervezésében a lakiteleki Hungarikum Ligetbe látogatott el, ahol a Nimród Szabadidő és Footgolf Parkban ismerkedhettek meg a gyerekek a sportággal. A játékosok mellett a szülők is beszálltak a játékba, amelyet a kicsik és nagyok nagyon élveztek.

Szerző: KTE/kteakademia.hu