Széchenyi Márton és Bódi Attila is győzelmet vár

A Budai FC-t fogadják csapataink szombaton.

A KTE LA U17 és U16 a Budai FC-t látja vendégül a Széktóiban szombaton. Az idősebbek számára azért lesz különösen pikáns a találkozó, mivel ősszel 4-0-os (!) hátrányból felállva játszottak döntetlent idegenben, míg az U16-nak kétszeri vezetés után kellett beérnie egy ponttal.

Széchenyi Márton (KTE LA U17 vezetőedző):

„Az őszi találkozó egy őrült meccs volt, hiszen 4-0-os hátrányból egyenlítettünk. Késett a buszunk, megcsapott minket a műfűből áradó 40 fokos meleg, kellett egy félidő ahhoz, hogy elkapjuk a fonalat. Utána Dénes Máté mesterhármasa hitet adott nekünk. Szoros mérkőzésre számítok, melyen türelmesnek kell lennünk. A Budai FC taktikailag jól felkészített együttes, ugyanakkor kondicionálisan biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk fölé tudunk kerekedni, amit a hajrában gólok formájában is ki kell használni, hogy számunkra kedvezően tudjuk lezárni a mérkőzést. Szükségünk van a három pontra, hazai környezetben nem is lehet más a célunk!”

Bódi Attila (KTE LA U16 vezetőedző):

„Az ősszel pontokat hagytunk Budán, ez most nem történhet meg! A fehérvári bravúr győzelemnek akkor van igazi értéke, ha hazai pályán is meglesz a győzelem! A héten sokkal összeszedettebben dolgoztunk az edzéseken, remélem, ez a mérkőzésen is meglátszik majd!”

02.29. (szombat): KTE LA – Budai FC

U17 (Széktói 1-es műfű), 11:00

U16 (Széktói 1-es műfű): 13:00

Szerző: KTE/kteakademia.hu