Sok játékos került be a hét legjobbjai közé

Antal, Treiber, Bodor, Kovács, Bálint és Balla került be. 

Jól szerepeltek a KTE LA korosztályos csapatai a bajnokságban, így ezúttal is több játékos került be szokásos rovatukba, mely a hét legjobb teljesítményeit emeli ki az edzők értékelése alapján.

Csordás Csaba (U19): Antal Krisztián (KTE LA – Kaposvár 2-1)

„Antal Krisztiánt szeretném kiemelni, akit ráadásul az elmúlt hetekben elég sokat is piszkáltam. Számára teljesen idegen poszton játszott ezúttal csatárként, taktikailag azonban jól oldotta meg feladatát, nem mellesleg győztes gólt rúgott.”

Király Dávid (U17): Treiber Tamás (Kaposvár – KTE LA 3-3)

„Ezen a mérkőzésen is nagyszerű csapatmunkát végeztünk, a cserejátékosok is hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, ami külön öröm számomra. Treiber Tamás végig kimagasló teljesítményt nyújtott, védekezésben, labdakihozatalokban és játékszervezésben is aktívan kivette a részét, stabilitást adott a csapatnak.”

Széchenyi Márton (U16): Bodor Zoltán (Kaposvár – KTE LA 1-1)

„Az első félidőnk nem sikerült túl jól, alapvetően ezúttal bajban is voltam, hogy kit is tudnék kiemelni a csapatból. A választásom végül Bodor Zoltánra esett, mert a második félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki a szervező munkájának köszönhetően.”

Lóczi Péter (U15): Kovács Ádám (KTE LA – Kaposvár 2-2)

„Szamosi Csanád és Horváth Ákos a védelem oszlopai voltak, jól állták a rohamokat. A mérkőzés legjobbja, Kovács Ádám a támadásainkat fogta össze, okos gólpasszt adott, ragyogó meglátásai voltak, végig vezére volt a megfogyatkozó csapatnak!”

Bódi Attila (U14): Bálint Máté (KTE LA – Kaposvár 2-1)

„Fekete Andrist is mondhatnám, aki gólja és gólpassza mellett is nagyon jól dolgozott a meccsen. Bálint Máté azonban olyan kiemelkedően futballozott ezen a találkozón, hogy enélkül is őt mondanám, mert megérdemli. Nagyon jó visszalépései voltak a nagydarab védők között, jó fordult köztük, megvolt benne az a dinamika, amivel a fizikális különbségeket is kompenzálta. Ez nekem nagyon tetszett.”

Sziegl Gábor (U13): Balla Dániel (Cegléd – KTE LA 1-2)

„Balla Dani végig aktívan futballozott, sok veszélyt jelentett az ellenfél kapujára, emellett gólt is szerzett.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu