Simán nyert az U16, megnyert meccset bukott el az U17

Szerdán is meccseket játszottunk.

Két korosztályos csapatunk, a KTE LA U17 és U16 a Dunaújvárost fogadta hétközi bajnoki meccseken. Az U16 pontrúgásokkal gyűjtötte be a pontokat, míg az U17 már 2-0-ra is vezetett a második félidő elején, ám mégis pont nélkül maradt csapatunk.

Az U16-os meccsen végig dominált csapatunk, rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni, ám ezeket rendre ki is hagyták a fiatalok. Ezzel együtt a pontrúgásai nagyon ültek ezen a meccsen az U16-nak, hiszen két szögletből, egy oldalszabadrúgásból, illetve büntetőből is bevették a dunaújvárosi kaput. Az U17 szintén egy szögletből szerzett vezetést – Miskolczi fejelt a kapuba – majd a második félidőben Gyarmati növelte az előnyt, miután gólra váltotta ziccerét. Hiába tűnt úgy azonban, hogy megvan a meccs, a végén jöttek a hibák, a nagy akarattal küzdő Dunaújváros így fordítani tudott.

U17: KTE LA – Dunaújváros 2-3 (1-0)

U17 II. osztály, 7. forduló (halasztott)

KTE: Ásós – Kiss (Ondó 81.), Horváth, Szamosi – Haász (Marsa 46.), Miskolczi, Gyulassy (Pető 46.), Bogdán, Szalai – Gyarmati, Ádelhardt.

Gól: Miskolczi (41.), Gyarmati (59.) ill. Ságodi (63.), Hegedűs (81.), Végh (90.)

Kiállítva: Pető (80.)

Bódi Attila: Sajnos a mérkőzés hű tükörképe volt annak a hozzáállásnak, ahogy az edzéseken is hozzáállunk mostanság a játékhoz. 2-0-os vezetésünk után a Dunaújváros simán az akaratának köszönhetőn fordítani tudott. Abszolút nekünk kell elgondolkodnunk azon, hogy komolyan akarjuk ezt csinálni, vagy sem.

U16: KTE LA – Dunaújváros 4-0 (1-0)

U16 II. osztály, 7. forduló (halasztott)

KTE: Radnóti (Győri 81.) – Gondi, Szekeres, Kovács P. (Karsai 72.), Ruzsa – Frey, Bálint, Molnár (Szabó H. 58.), Kajtár (Szabó B. 81.) – Erhardt, Kónya (Benke 72.).

Gól: Szekeres (12., 62.), Gondi (68.), Karsai (78.)

Szabó Tibor: Sok pontatlanság volt a játékunkban, ennek ellenére mezőnyfölényt tudtunk kialakítani. Győzelmünket a pontrúgásoknak köszönhetjük, hiszen mind a négy gólunk ebből született. Annak ellenére, hogy nem játszottunk igazán jól, a győzelmünk megérdemelt, mert ellenfelünk fölé tudtunk nőni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu