Salgótarjánban nyert az U14

Az U13 és az U12 kikapott.

A PRE Akadémia szekció csapatai közül az U15 ezúttal nem lépett pályára, az U14 magabiztos játékkal nyert, míg az U13-nak és az U12-nek nem volt sansza a Vasas ellen.

U14: Salgótarján – KTE LA 1-11 (1-4)

U14 Alap csoport (Kelet), 2. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Nagy M., Ónodi, Kristóf, Baranyi, Horváth Á., Kadenecker, Czéh, Lőrincz.

Csere: Gulyás, Németh, Király, Kis.

Gólszerzőink: Lőrincz 2, Király 2, Czéh 2, Kaldencker, Csorba, Németh, Gulyás, Baranyi

Csima Gyula: – Az első 15 percet leszámítva kiváló játékot produkáltunk, de akadnak hibák is. Pozitívum, hogy nem állt le a csapat, nagyon akarták a következő gólt folyamatosan. Ellenfelünk még az út elején tart, ahogy fogyott az erejük, úgy az ellenállás is. A mérkőzés legjobbja ezúttal Czéh Barnabás volt.

U13: Vasas – KTE LA 10-0

U13 Dél-Kelet, 2. forduló

KTE: Endre – Kerekes, Nyerges Mi., Gál M., Deák, Szenczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Csorba. Riczu, Nyerges Cs., Nyerges Mó., Mészáros, Bencze, Sápi, Turóczy, Ronkó.

Dócs Dániel: – A mérkőzés alatt az ellenfél labdabirtoklása nagyon erős volt. Többször is hosszú percekig a kapunk elé voltunk szorulva. A védekező feladatainkat egy-egy megindulás törte meg részünkről, de abból is kevés veszélyt jelentettünk a kapura. A ziccereinket a kapusba, vagy a kapu mellé rúgtuk. A nehezen megszerzett labdáinkat rendszeresen rossz helyre juttattuk, így az építkezés korán elakadt. A csapat jó hangulatban érkezett a mérkőzésre és a bekapott gólok után is tudták tartani a lelkesedést. Ilyen ellenfelek ellen csak fejlődni tudunk. Egyénileg és csapat szinten is fejlődnünk kell a labdakihozatalokban, és a pontosabban megjátszott labdákban.

U12: Vasas – KTE LA 13-0

U12 Dél-Kelet, 2. forduló

KTE: Kocsis – Ábrahám, Nagymihály, Czibók, Kriskó, Ónodi, Kárász, Takács, Csutak.

Csere: Bagi, Berta, Csóka, Dulai, Nagy, Arany, Madarász, Csikai.

Verebélyi Gábor: – Azt mondják, hogy hibából lesz a gól, mi 10 olyan egyéni vagy csapat hibát követtünk el, aminek ezen a szinten nem hiszem, hogy be kellett volna következnie, és ezt a Vasas azonnal kihasználta. Sorolhatnám ezeket, így hibás labdakihozatal, utolsó emberként cselbe bonyolódás, öngólok. A mérkőzés jól mutatta azt, hogy hol tartunk most és hová kell fejlődnünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu