Remekeltek a fiatalok a kecskeméti Bozsik-programon

Ezúttal a Széktói adott otthont a rendezvénynek.

Az U11-es és az U10-es korosztály ezúttal Kecskeméten gyűlt össze, hiszen a Széktói Stadionban rendezték a régiós Bozsik-programot. Ellenfelünk szokás szerint a Nyíregyháza, a DVSC, a DVTK, a Szolnok és a Békéscsaba volt.

A kecskeméti rendezés során a teljes akadémia stáb kivette a részét a zökkenőmentés szervezésből, külön öröm akadémiánk számára, hogy a felső korosztályok játékosai a Bozsik-program során nagy lelkesedéssel teljesítik közösségi szolgálatukat.

Verebélyi Gábor (KTE LA U11) különösen elégedett lehetett csapatával:

„Az év eddigi legjobb teljesítményével, az idei szezonban már másodszor sikerült hibátlan mérleget elérnünk. Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk az egyéni képzések során Czéh Lacival azon, hogy távolról is a kapuba találjunk, a 19-3-as gólkülönbség magáért beszél. Három mérkőzésen gólt sem kaptunk, ami a srácok koncentrációját dicséri. Több kiemelkedő, magabiztos teljesítmény mellett Nagy Máté kapta a különdíjat, aki egész évben becsületesen, rengeteget dolgozott. Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk!”

Király Dávid (KTE LA U10) értékelése:

„Az idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Nagy nyomás ellen is felvállaltuk a labdakihozatalokat, ami külön öröm volt számomra. Játékban nagyot léptünk előre, egyre több tudatos elem visszaköszönt, szép akciókat vezettünk. A helyzetkihasználáson van még mit javítani, hisz több alkalommal is nem megfelelő döntéseket hoztunk a támadóharmadban. A héten gyakorolt védekezésünk alakulóban van, de még több párharcot kell vállalnunk, azokat sikeresen megvívnunk.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu