Remek meccseket játszottak csapataink

Veretlen az akadémia szekció.

A KTE LA akadémia szekciójához tartozó három csapatunk veretlen maradt hétvégén, az U17 ráadásul idegenben nyert magabiztosan.

U19: UTE – KTE LA 1-1 (1-0)

U19 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Kőrösi – Ruzsa, Szamosi, Bálint, Marsa, Jászai-Deák, Gondi, Pető, Győri Á., Kovács Á., Kónya.

Csere: Szakter, Gyulassy, Benke, Miskolczi.

Gólszerzőnk: Jászai-Deák

Lóczi Péter: – 87 percig a szezon legjobb játékát nyújtottuk, mégsem tudtuk megszerezni a három pontot. A mérkőzés elején elkövetett figyelmetlenségeink vezettek pontvesztésünkhöz. Ellenfelünk és mi jó futballt mutattunk be, iramos és tempós találkozó volt. Több ilyen összecsapásra lenne szükség.

U17: Szeged – KTE LA 0-4 (0-0)

U17 Alap csoport, 7. forduló

KTE: Győri A. – Jánosik, Varga B., Ladányi, Hajnal, Balla, Tóth-Kása, Kárpáti, Balis, Fodor, Ladics.

Csere: Galamb, Jócsák

Gól: Balis (3), Varga B.

Paksi Péter: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, bár három nagy helyzetünk is volt, amit elkapkodtunk. Fordulás után a hazaiak lőttek egy kapufát, majd beindult a góltermés, amihez az is kellett, hogy az utolsó 30 percben szétfutottuk ellenfelünket. A csapat legjobbja Balis Gergő lett, aki sok taktikai fegyelmezetlenséget követett ugyan el, de az ellenfél kapuja előtt tarthatatlan volt.

U16: Illés Akadémia – KTE LA 2-2 (1-1)

U16 Alap csoport, 8. forduló

KTE: Lehotai – Bodnár, Szabó Benedek, Dömötör, Sódar, Major, Varga M., Szabó Bence, Pataki, Lőrincz, Petényi.

Csere: Péter, Dinók

Gólszerzőink: Sódar, Szabó Bence

Benke József: – A listavezető ellen védekezésre rendezkedtünk be, amiből kontratámadásokkal próbáltuk ellenfelünk kapuját veszélyeztetni. Ezek során kétszer is sikerült előnyhöz jutnunk. A hazaiak rengeteg helyzetet alakítottak ki, de rendre sikerült megállítani a támadásokat, mindig volt egy blokkoló láb vagy a kapusunk mutatott be bravúrokat, ennek köszönhetően csak egalizálni tudtak a hazaiak. Az egész csapatot dicséret illeti, mindenki a maximumot nyújtotta!

Szerző: KTE/kteakademia.hu