Rangadókat nyertek a tavaszi nyitányon csapataink

Elindult a régiós bajnokság.

A KTE LA U13 és U12 ott folytatta bajnoki szereplését a tavaszi nyitányon, ahol azt tavaly abbahagyták, ezúttal a Cegléd elleni rangadókat húzták be a fiatalok, megerősítve vezető helyüket.

U13: KTE LA – Cegléd 3-1 (1-1)

U13 I. osztály, 12. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Szebellédi, Balogh, Roza – Tóth, Méhes, Nagy Á. – Csonka, Utasi, Hoffman.

Csere: Katona, Hajnal, Nagy L., Laczkó, Keresztes, Gajdos, Hegedűs.

Gól: Utasi (17.), Gajdos (47.), Hoffman (52.) ill. Márok (4.)

Verebélyi Gábor: A bajnokság élmezőnyéhez tartozó csapattal találkoztunk, akik hozzánk hasonlóan veretlenül álltak a dobogón. Nagyon hamar, már a negyedik percben hátrányba kerültünk, ami teljesen felborította azt a taktikát, amivel készültünk. Szépen lassan innen kellett felállnunk, ami azt eredményezte, hogy hátul jobban kinyíltunk, ezért többször is kontrázni tudott az ellenfelünk, de Baranyi Zétény végig a helyén volt, nagyszerűen védett. A 17. percben Utasi Brendon góljával sikerült kiegyenlítenünk, majd a félidőben Gajdos Márk állt be, aki új szint vitt a játékba, gólig és egy gólpasszig jutott, beállítva a 3-1-es végeredményt. Nagyon jó erőkből álló, jó focit játszó, szimpatikus ellenféllel találkoztunk, ezért is értékes ez a győzelem. Gratulálok a csapatnak, így tovább!

U12: KTE LA – Cegléd 5-3 (1-0)

U12 I. osztály, 12. forduló

KTE: Lázár – Csorba, Kristófik, Ónodi, Filus – Gulyás, Czéh, Pulai – Lőrincz.

Csere: Németi, Veréb, Papp, Hegedűs, Nagy M., Németh, Szabai.

Gól: Pulai (22.), Filus (40.), Ónodi (45.), Nagy M. (54.), Lőrincz (55.) ill. Szendrei (33.), Mózes (38.), Lantai (59.)

Torbavecz Tamás: Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Az első félidőben nem voltunk kellően labdabiztosak a betömörülő ellenfelünkkel szemben, a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé. A második félidőben hátul súlyos egyéni hibákat követtünk el, mindhárom kapott gólunk könnyen elkerülhető volt. A meccs "hajrájában" a támadás befejezéseknél jó döntéseket hoztunk, ezért győztünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu