Rangadókat játszottunk a Szegeddel és a Nyíregyházával

Eredmények. 

A Pre akadémia szekció mind a négy korosztályos csapata bajnoki meccset játszott. Hárman a Szegeddel vívtak rangadót, míg az U14 a Nyíregyházát fogadta. 

U15: KTE LA – Szeged-Csanád GA 2-1 (2-0)

U15 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Iványi, Keresztes, Révész, Simon, Hoffman, Nagy Á., Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Balogh, Pacsirta, Kenderes, Serfőző, Utasi.

Gólszerzőink: Supka, Köblös

Torbavecz Tamás: – A támadó és a középső zónában is sok labdát szereztünk, ez jól működött. A saját térfélen való védekezésben viszont széleken rosszul védekeztünk, mert messze voltunk az ellenfél szélső támadóitól. Az első félidőben két gyönyörű akciógólt lőttünk. A második félidőben támadásban körülményesek és pontatlanok voltunk, túl sokat cipeltük a labdát. A mérkőzés legjobbja Nagy Ákos volt.

U14: KTE LA – Nyíregyháza 1-1 (1-1)

U14 Alap csoport (Kelet), 12. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Kristóf, Ónodi, Gulyás, Lippai, Horváth Á., Czéh, Baranyi, Lőrincz.

Csere: Németh, Kaldenecker, Király.

Gólszerzőnk: Lőrincz

Csima Gyula: – Egy hét alatt sikerült kettő nagyszerű mérkőzést játszanunk. Rendkívűl dinamikus, sok párharccal tarkított mérkőzés volt. Az edzéseken elvégzett munkának köszönhetően ezekből a párharcokból sokat meg is nyertünk. Maga a játékunk kicsit döcögősen indult, de folyamatosan javult a csapat és az egyéni teljesítmények is. A második játékrészben hatalmas nyomást helyeztünk az ellenfélre. Folyamatos labdaszerzésekből, letámadásokból öt-hat nagy helyzetet alakítottunk ki, de sajnos csak kapufáig jutottunk, de az összkép nagyon pozitív volt. A csapat legjobbja Németi Natan volt, de nem azért, mert bravúrokat kellett volna bemutatnia, hanem azért, mert betegség után mindent megtett, hogy a csapat rendelkezésére álljon, a többiek is végig segíteni próbáltak neki. Mindenkinek köszönöm ezt.

U13: Szeged-Csanád GA – KTE LA 6-1

U13 Dél-kelet, 12. forduló

KTE: Nyerges Móric – Gál M., Nyerges Milán, Sápi, Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Meggyesi, Kerekes, Mészáros, Kovács B., Szenczy, Riczu, Bencze.

Gólszerzőnk: Házi

Dócs Dániel: – Két azonos képességű csapat találkozott, az öltözőben beszéltünk is róla, hogy ezt a mérkőzést az fogja megnyerni, aki jobban akar. Sajnos ellenfelünk jobban akart. Küzdöttek, másztak, sokat szabálytalankodtak és sajnos a fair play szabályait is többször átlépték. Fontos szerepe van a nevelésnek is. Nem tudom hova tenni, hogy a 13 éves gyerekek hogyan reklamálhatnak egyfolytában egy felnőtt bírónak, illetve olyan szavakat használnak, ami nem pályára való, de igazából sehova sem. Sok eladott labdánk volt a saját térfelünkön, nem koncentráltunk jól, pontatlanok voltunk, rossz döntéseket hoztunk, amit ellenfelünk sorra ki is használt. Ennyi egyéni hiba nem fér bele, ha előre akarunk lépni.

U12: Szeged-Csanád GA – KTE LA 1-1

U12 Dél-kelet, 12. forduló

KTE: Kocsis – Csóka, Kárász, Berta, Kriskó, Nagymihály G., Takács M., Szabó M., Czibók.

Csere: Kiss, Ábrahám, Börönte, Ónodi, Csutak, Arany, Nagy A., Dulai.

Gólszerzőnk: Dulai

Verebélyi Gábor: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyen sikerült tisztességesen helyt állnunk. A pálya talaja nagyon mély volt, ami miatt sokat csúszkáltak a játékosok. Mind a két csapaton érződött, hogy rangadóként tekintenek a mérkőzésre, amelyen szegedi mezőnyfölény bontakozott ki. Mi nagyon fegyelmezetten játszottunk és a labdaszerzések után próbáltunk gyors támadásokat vezetni.  A 25. percben Kárász, Csutak és Dulai volt a labda útja, utóbbi ballal a felső sarokba varrta a labdát, megszerezve ezzel a vezetést. A válasz rögtön jött egy távoli lövésből, a Szeged egy percen belül egyenlíteni tudott. A második félidőben a Szeged nagy nyomást helyezett ránk, de Kiss Dávid a kapuban remek napot fogott ki, két ziccert is hárított. A hajrában háromszor is az ellenfelünk mögé tudtunk kerülni, de nem sikerült a helyzeteinket gólra váltani. Csapatként nagyon jól funkcionáltunk, jól kisegítettük egymást, amelyhez gratulálok a fiúknak. A meccs legjobbja ezúttal Dulai Bálint volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu