Rangadókat játszottunk a régiós bajnokságban

A Grosics Akadémia vendégei voltunk.

A KTE LA U13 és U12 is első – és egy időre utolsó – bajnoki mérkőzését játszotta ebben az évben, mely rögtön egy rangadó volt a Grosics Akadémia ellen. A mérleg egy-egy döntetlen és vereség volt.

U13: Grosics Akadémia – KTE LA 1-0 (0-0)

U13 I. osztály, 15. forduló

KTE: Bogdán – Bodnár, Keindl, Gál, Dinók – Kovács D., Diószegi, Gyenes – Lőrincz, Petényi, Major.

Csere: Baranyi, Czumbil, Koncz, Losonczi, Kovács M.

Gól: Mádi (37.)

Csima Gyula: Papíron rangadónak indult ez a mérkőzés, de inkább egy birkózás lett belőle. Sok technikai hiba, rengeteg párharc volt, folyamatos játék nem tudott kialakulni. Sajnos egy balszerencsés góllal elvesztettük a mérkőzést, de az igazsághoz tartozik, hogy a támadójátékunkban nem volt elég erő. Ellenfelünknél voltak fizikálisan erősebb és gyorsabb játékosok is, de igyekeztünk megcsinálni az edzésen gyakoroltakat. Ez nem mindig sikerült, de nem volt rossz így elsőre.

U12: Grosics Akadémia – KTE LA 1-1 (1-1)

U12 I. osztály, 15. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Szebellédi, Nagy Á., Hegedűs – Tóth, Kobela, Gajdos – Hoffman.

Csere: Katona, Simon, Balogh, Kenderes, Csonka, Laczkó, Nagy L.

Torbavecz Tamás: Igyekeztünk a pálya középső zónájában labdákat szerezni, ezekből gyorsan átmenni támadásba, kihasználni az üres területeket. Főleg a küzdelem dominált, de a meccs egyes periódusaiban tudtunk valamit villantani a kombinációs játékból is. Gratulálok mindenkinek a bravúros pontszerzéshez, ez igazi csapatmunka volt!

Szerző: KTE/kteakademia.hu