Rangadók a Szegeddel

Dobogón zárnak régiós csapataink.

A KTE LA Szeged elleni rangadókkal zárta le a régiós bajnokságot vasárnap. A fiatalok nagyon jó színvonalú meccseket játszottak a riválissal, az U13 kikapott, az U12 viszont nyert.

U13: KTE LA – Szeged 0-2 (0-1)

Kiemelt U13, Dél-Kelet, 26. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Nagy Á., Roza – Tóth, Méhes, Simon – Hoffman, Utasi, Csonka.

Csere: Hegedűs, Gajdos, Nagy L., Keresztes, Laczkó, Hajnal, Szebellédi, Katona.

Gól: Sándor (26., 32.)

Verebélyi Gábor: Nehéz most mit mondani, hét nap alatt buktuk el mindazt, amiért egész évben dolgoztunk. Az elmúlt két mérkőzésen hiába játszottunk jobban ellenfeleinknél, olyan egyéni hibákat követtünk el, amikből ellenfeleink azonnal gólt szereztek. A Szeged elleni mérkőzés is ilyen volt, 25 percig dominálunk, jól játszottunk, meccsben vagyunk, erre jön egy olyan passz az ellenfél térfeléről a mi térfelünkre, amivel a szegedi csatár a kapuig gyalogolhatott. A második félidő elején újra egy ilyen hibából gólt kapunk. Ezután minden erőnkkel azon voltunk, hogy kiegyenlítsünk, de csak a kapufáig jutottunk. A középső harmadban nagyon sok technikai hibával játszottunk, elől pedig nem voltunk elég határozottak, az egyéni különbségek is a Szeged javára hajlottak.  Gratulálok a Szeged csapatának a bajnoki címhez, a mieinknek is a dobogós helyezéshez, büszke vagyok rájuk!

U12: KTE LA – Szeged 1-0 (1-0)

Kiemelt U12, Dél-Kelet, 26. forduló

KTE: Németi – Lippai, Kristófik, Szabadi, Papp – Czéh, Csorba, Lőrincz – Király.

Csere: Filus, Németh, Hegedűs, Ónodi, Baranyi, Lázár.

Gól: Papp (28.)

Torbavecz Tamás: Kiváló mentalitással léptünk pályára az utolsó bajnoki rangadón. Az első perctől az utolsó percig csak a győzelem megszerzése lebegett a játékosok szeme előtt. Kiegyensúlyozott, lüktető mérkőzés volt, ahol a párharcok domináltak. Egyik csapat se hagyta kibontakozni a másikat, ezért kevés gólszerzési lehetőség volt, ebből ma mi jöttünk ki jobban. Igazi csapatmunka volt a mai győzelem, ami az egész éves munka „gyümölcse”. Köszönjük az egész évi szülői szurkolást, sokat jelentett a gyerekek számára.

Az már biztos, hogy az U13 bronzéremmel zár, az U12 esetében a rivális Szeged utolsó meccse után dől, mennyire fénylik majd szépen az érem.

Szerző: KTE/kteakademia.hu