Potyogtak a gólok az Újpest ellen

Összesen 11 gól lőttek csapataink két edzőmeccsen. 

U17-es és U16-os csapatunk is az Újpestet fogadta szerdán reggel, és a kilátogatók bizony nem utakozhattak. Ha a nagy melegben az eső el is maradt, azért a gólok szép számmal potyogtak. Mindkét korosztályban akadt egy triplázó, Faragó Bence és Bodor Zoltán is mesterhármast ért el. 

U17: KTE LA – Újpest FC 4-0 (3-0)

KTE: Nagy Sz. – Barkóczi, Treiber, Száhl, Récsei – Kasztel, Ugrai – Szedmák, Szalai, Faragó – Bessenyei.

Csere: Opauszki, Kovács T., Bakos, Pécsi, Busa, Sörös, Fekete

Gól: Faragó 3, Bakos

Király Dávid: Örömteli volt, hogy a mérkőzés túlnyomó részében dominálni tudtunk és több, az edzéseken gyakorolt játékelem visszaköszönt. Van még csiszolni való, dolgozunk, hogy a bajnoki rajtra a legjobb formában legyünk.

 

U16: KTE LA – Újpest FC 7-5 (6-3)

KTE: Cseh – Orlov, Gulyás, Kuchta, Bódi – Győrfi, Csúri, Hatvani – Vörös, Bodor Z., Major.

Csere: Bodor B., Nagy L., Rózsa, Pap, Szőke, Bányai, Bellák.

Gól: Bodor Z. 3, Major 2, Bányai, Csúri

Széchenyi Márton: Vízilabda meccshez jobban hasonlított az első félidő, mint focihoz. Az ellenfél az első percekben nagy nyomást helyezett ránk, aztán egyszer csak kipukkadtak a melegben. Nekünk is volt ezt követően egy nagyon jó periódusunk, 5-0-ra vezettünk, sikerült többször lekontrázni az ellenfelet. Ez mutatja azt is, hogy az erőállapotunk egyre javul itt a felkészülés során, ami pozitív. Ami nem tetszett, az a koncentráció. 5-0-os vezetés után nem mehetünk be 6-3-mal az öltözőbe, mert az azt jelenti, hogy fejben elengedtük a meccset. Egy felkészülési találkozón nem az eredmény számít, meg kell értenie a játékosoknak, hogy nekünk játékban kell fejlődni. Ezen a fronton többet is vártam a csapattól, főleg a pálya középharmadában. A kapott gólok számát mindenképpen le kell redukálni, akkor azt mondom, hogy már elégedettek lehetünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu