Potyogtak a gólok a Nyíregyháza elleni meccseken

Remekeltek csapataink. 

Élvonalban szereplő csapataink kitűnő meccseket játszottak a Nyíregyházával, az U15 már az első félidőben eldöntötte a lényeges kérdéseket, míg az U14 fordulatokkal tarkított találkozón ért el döntetlent.

Bár az első percekben nyomott a Nyíregyháza, a KTE LA U15 fokozatosan kerekedett felül ellenfelén. A vezetést egy pontrúgás után szereztük meg, Kovács beadására Szamosi robbant be középen, majd Goretich percei következtek, aki két remek találattal növelte az előnyt. Előbb fejjel volt eredményes, majd egy röviden hazapasszolt labdára csapott le. A félidő végén Gyarmati is betalált, aki Barkóczi kapusról kijövő lövését vágta közelről a kapuba. Fordulás után sem változott sokat a játék képe, Gyarmati fejesével tovább növeltük előnyünket, a vendégek már csak szépíteni tudtak a végén.

U15: KTE LA – Nyíregyháza 5-1 (4-0)

U15 I. osztály, 4. forduló

KTE: Gyapjas – Győri (Ádelhardt 72.), Szél, Horváth Á., Szamosi – Szalai (Gyulassy 72.), Heidrich (Bogdán 72.), Gyarmati (Török 68.) – Barkóczi (Pető 68.), Goretich (Lengyel 58.), Kovács.

Gól: Szamosi (4.), Goretich (20., 36.), Gyarmati (39., 60.) ill. Blahuth (78.)

Lóczi Péter: Magabiztos győzelmet arattunk egy rendkívül kulturáltan játszó csapat ellen. Jó ütemben szereztük a gólokat, végre már felszabadultan tudtunk játszani. Gratulálok a csapatnak az első NBI-es győzelméhez, ezen az úton kell tovább haladnunk!

Az U14-es együttes igazán mozgalmas találkozón van túl, melyen már a legelején hátrányba kerültek. A gyerekeknek ez sem szegte kedvét, több szép akciót is vezettek, majd Majoros egy szép egyéni megmozdulás végén gyorsan egalizált is. A 22. percben Fekete szerzett labdát az ellenfél térfelén, egészen a kapuig robogott vele, majd nagyon önzetlen passz végén rúgatott gólt az ötösre érkező Átrokkal. Percekkel később jó helyről végezhettünk el szabadrúgást, a labda mögé Majoros állt, aki a bal sarokba lőtt a kapufa érintésével. A félidő végén a vendégek egy szép akció végén szépítettek, majd a második félidőben pontot is mentettek.

U14: KTE LA – Nyíregyháza 3-3 (3-2)

U14 I. osztály, 4. forduló

KTE: Radnóti – Benke (Hábenczius 55.), Erhardt (Ludvigh 75.), Kónya (László 41.), Veréb (Ruzsa 50.) – Fekete, Baranyi, Gondi – Bálint (Geiger 50.), Majoros, Átrok (Kajtár 55.).

Gól: Majoros (9., 29.), Átrok (22.) ill. Fekete (2.), Karácsony (36.), Konzili (47.)

Bódi Attila: Fordulatos, nehéz mérkőzést játszottunk. Kicsit jobb koncentrációval a végén megnyerhettük volna a mérkőzést, de elégedett vagyok a srácokkal, mert komoly munkát tettek ebbe a mérkőzésbe. Látjuk, miben vagyunk jók, miben kell fejlődnünk, ennek szellemében dolgozunk tovább.

Szerző: KTE/kteakademia.hu