Pont nélkül maradtunk Győrben

A hazaiak otthon tartották a pontokat.

A KTE LA U15 és U14 hétvégén az ETO FC Győr vendége volt a kiemelt bajnokságban.  A hazaiak ezúttal jobbnak bizonyultak, így mindkét meccset megnyerték.

U15: Győr – KTE LA 3-0 (0-0)

U15 I. osztály, 8. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Visinka – Balla (Galamb 74.), Farkas (Csányi 64.), Fodor (Sebestyén 60.), Hajnal, Horváth – Balis (Major 60.), Kárpáti (Szabó B. 74.).

Gól: Szép (45.), Schmaler (54.), Bakó (62.)

Paksi Péter: Az első félidőben egyenlő ellenfelei voltunk a hazaiaknak, védekezésben jól zártunk, kisegítettük egymást, szervezetten játszottunk. Fordulás után egyéni hibáinkat gyorsan kihasználta az ETO, mi sajnos veszélytelenek voltunk a kapujukra.

U14: Győr – KTE LA 2-0 (0-0)

U14 I. osztály, 8. forduló

KTE: Péter – Keindl, Bodnár, Gyapjas, Gál – Kovács D. (Diószegi 57.), Sódar – Petényi (Kovács M. 41.), Lukács, Nagy Á. – Gyenes (Czumbil 57.).

Gól: Beődi (57.), Barna (63.)

Csima Gyula: Az első félidőben jól futballoztunk, lehetőségeink is voltak, de a másodikra teljesen szétestünk, főleg a támadószekcióban. Sajnos hátul sem voltunk elég markánsak, nem szeretek egyéni hibákat emlegetni, mert együtt rúgjuk és együtt kapjuk a gólokat, de most sok volt a figyelmetlenség és a felelőtlenség, nem véletlen rúghatott az ellenfél három büntetőt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu