Pont nélkül maradtunk az Akadémia szekcióban

Eredmények. 

A KTE LA Akadémia szekciójában mindhárom korosztályos csapatunk pályára lépett, a fiatalok azonban ezúttal pontot nem tudtak szerezni.

U19: Nyíregyháza – KTE LA 4-0 (1-0)

KTE: Győri – Keindl (Doszkocs 73.), Szabó Benedek (Fazekas 73.), Kárpáti, Sódar (Pataki 67.), Szabó Bence, Balis, Horváth A., Fodor, Balla, Czenky (Kovács M. 55.).

Gól: Tóth (16.), Bocskai (70., 90.), Sós (86.)

Lóczi Péter értékelése: – Egész mérkőzés alatt nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak taktikájával és játékfelfogásával. Agresszívabban és hatékonyabban játszottak, hiába birtokoltuk többet a labdát, kapu előtt veszélytelenek voltunk.

U17: Paks – KTE LA 3-0 (3-0)

KTE: Lázár – Fajt, Filus (Sindel 79.), Vincze, Balogh, Túri (Kenderes 46.), Iványi (Laczkó 61.), Köblös, Szlovák, Supka (Csernák 68.), Csuri.

Gól: Bagó (7.), Wiesner (15.), Farsang (36.)

Csima Gyula értékelése: – Egy 3-0-os vereség után nehéz megtalálni a pozitívumokat, de úgy gondolom, hogy jól teljesített a csapat, a hiányzók ellenére is. A mérkőzésen nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, de a befejezések – elsősorban technikai hibák miatt – kimaradtak. A védekező játékunkból hiányzott a figyelem, a határozottság, a tizenhatoson belül lecsorgó labdákra lassan reagáltunk.

Fehérvár FC – KTE LA 2-1 (1-0)

KTE: Kálmán – Brada, Kristóf (Petrovits 65.), Gulyás, Mátyás, Varga J., Batfalszky (Lippai 58.), Baranyi (Csorba 58.), Hegedűs, Somodi (Németh 84.), Kaldenecker.

Gól: Nagy Zs. (28.), Jáksó (82.) ill. Kaldenecker (87.)

Benke József értékelése: – Jól kezdtük a mérkőzést, bátran és nagy elánnal játszottunk. Az első húsz percben több ziccerünk is kimaradt, ellenben ellenfelünk védelmi hibáinkat kihasználva szerzett gólokat. Az utolsó negyedórára tudtuk fokozni a tempót, de csak a szépítés sikerült, így pont nélkül maradtunk ezen a hétvégén.

Szerző: KTE/kteakademia.hu