Pont nélkül maradtunk a Fradival szemben

Mindkét csapatunk kikapott a Népligetben.

Szerdán korábbról elhalasztott bajnokikat pótoltunk az U15-ös és U14-es korosztályban. A Ferencváros nagyon magabiztosan játszott hazai pályán, ezúttal nem volt esélyünk a pontgyűjtésre.

U15: FTC – KTE LA 3-0 (1-0)

U15 I. osztály, 6. forduló

KTE: Kőrösi – Szekeres (László 72.), Kovács P., Ruzsa – Benke, Átrok, Horváth, Kónya – Erhardt (Fekete 41.), Mahler (Bálint 62.) – Karsai (Baranyi 57.).

Gól: Csánk-Takács (4.), Gágyor (53.), Kókai (65.)

Csima Gyula: Emészt minket az, hogy az eddigi 7 meccs nem úgy sikerült, ahogy indulni szerettünk volna. Az edzésmunka és a játék sem rossz, de vannak olyan fizikai mutatók, amiken nem lehet túllendülni, mert mi vagyunk a legkisebb csapat. 60-65 percig partiban tudunk lenni, de amint ezt a fizikai fölényt az ellenfél érvényesíteni tudja, jönnek a hibák is. Amíg nem tudunk kicsit nőni, erősödni, addig ezek a problémák sokszor elő fognak jönni több csapat ellen. Ettől függetlenül nem adjuk fel, dolgozunk tovább, a Honvédot és a Felcsútot leszámítva, most jönnek azok a meccsek, amikor a hozzánk hasonló csapatokkal találkozunk majd, akik hasonló gondokkal küzdöttek eddig. Szeretnénk minél több pontot gyűjteni ezeken a meccseken, hogy az őszi célunkat elérjük.

U14: FTC – KTE LA 10-0 (3-0)

U14 I. osztály, 6. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Jócsák, Tóth B. (Gyapjas 41.) – Farkas (Balis 59.), Hajnal – Fodor (Visinka 41.), Ilyés (Mányoki 41.), Balla – Kárpáti (Horváth 55.).

Paksi Péter: Azt sejtettük, illetve láttuk is az utóbbi hetekben, hogy vékony jégen táncolunk, ez most be is szakadt alattunk. Fizikálisan, technikailag és sebességben sem tudtuk ezúttal felvenni a versenyt a Fradival. Mindenkinek több lehetőséget akartam adni ezen a meccsen, de nem tudtunk felnőni a feladathoz, a Vasas elleni bravúr után nem reagáltunk jól az eseményekre. A videóelemzés során olyan gondokat is láttam, amiken azt hittem, hogy túllendültünk már ebben a 2 hónapban, most minden hibánk kijött. Ez a munkát nem befolyásolja, csináljuk tovább, hogy gyűjtögessük a pontokat, ebben az osztályban mindnek hatalmas értéke van.

Szerző: KTE/kteakademia.hu