Pakson is hiányzott a gól az U19 játékából

Csak helyzetekig jutottak. 

Az U19-es együttes bár mezőnyben rendre felveszi a kesztyűt minden ellenfelével szemben, a gólszerzés nagyon nehézkesen megy Csordás Csaba csapatának. Egy igazi gólvágó hiányát most is megérezték Pakson.

Az első játékrészben a szokásos mederben csordogáltak az események, a KTE LA némi fölényt tudott kiharcolni, a játékot helyenként lehetőségekkel és helyzetekkel is sikerült megölteni. A gól azonban megint nem akart jönni, a hazaiak aztán az első félidő végén már nem tették meg azt a szívességet, hogy hibázzanak a kapunk előtt. Fordulás után nem változott a játék képe, de kecskeméti gól sem érkezett, így a Paks otthon tartotta a pontokat.

U19: KTE LA – Paks 1-0 (1-0)

U19 II. osztály, 13. forduló

KTE: Berta – Kemenczés, Hirman, Vágó, Szász – Daróczi, Sallai (Virág 46.) – Bashiri-Shahroodi (Lukács 68.), Török (Supka 68.), Kovács P. – Antal (Richter 46.).

Gól: Budai (45.)

Csordás Csaba: Az első félidőben megint nyomást tudtunk gyakorolni ellenfelünkre, de ez csak helyzetekben mutatkozott, a gólt megint ők szerezték az első félidő végén. A másodikban nem változott a játék képe, sajnos gólok nélkül tényleg nem lehet pontokat szerezni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu