Paks elleni sikerekkel folytatódott a felkészülés

Mindkét korosztályunk nyert.

A KTE LA U13 és U12 a Paksi FC korosztályos csapatait fogadta hazai környezeteben a nyár második felkészülési mérkőzésein. Verebélyi Gábor és Torbavecz Tamás tanítványai magabiztos játékkal értek el sikereket.

U13: KTE LA – Paks 5-2

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Szebelédi, Roza – Tóth, Kenderes, Gajdos – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Katona, Hajnal, Nagy Á., Nagy L., Simon, Köblös, Keresztes, Hegedűs

Gól: Gajdos, Hoffman, Nagy Á., Csonka, Keresztes

Verebélyi Gábor: Nagyon nehezen indult a mérkőzés, a szerdai meccs még benne volt a lábakban és a fejekben is, de szépen lassan sikerült átvennünk az irányítást. Mezőnyfölényt alakítottunk ki, sikerült játékunkat az ellenfél térfelére helyezni. Az már látszódott, hogy a Paks a kontráiban bízik, egy kiugratásból sikerült is megszerezniük a vezetést, ami után sikerült kiegyenlítenünk. A mérkőzés közepe táján érezhető volt, hogy a Paks már egyre jobban fárad, idő kérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést, erre a semmiből egy újabb paksi gól érkezett. Ez szerencsére nem zavarta meg a csapatot, játszottuk tovább a játékunkat, ami az utolsó játékrészben négy gólt eredményezett. Összességében a védelmünk szervezett volt, a középpályán is jól építettük fel a játékot, viszont a támadó zónában nagyon sokat hibáztunk, rengeteg ziccer maradt ki, az utolsó kulcspasszok hibásak voltak. Roza Zétényt és Fürj Bencét tudom elsősorban kiemelni, a mérkőzés legjobbjai voltak, mellettük Csonka Lénárd és Hoffman Csanád dolgozott sokat, vállukra vették a csapatot. Gratulálok a fiúknak sokat dolgoztak a héten!

U12: KTE LA – Paks 7-1

KTE: Németi – Veréb, Kristófik, Nagy M., Filus – Csorba, Czéh, Pulai – Németh.

Csere: Lázár, Lőrincz, Király, Hegedűs, Papp, Lippai.

Torbavecz Tamás: A mérkőzés elején hiányzott a határozottság a védekezésben, támadásban kevés volt a kezdeményezés. 15 perc elteltével átvettük a játék irányítását, és a meccs végéig domináltunk. A meccs nagy részében kifejezetten jó tempóban fociztunk, de a technikai hibák számát csökkentenünk kell!

Szerző: KTE/kteakademia.hu