Otthon tartotta a pontokat a Honvéd-MFA

Magabiztosak voltak a kispestiek. 

U15-ös és U14-es csapatunk az élvonal egyik legerősebb akadémiájával, a Honvéd-MFA-val találkozott idegenben hétvégén. A kispestiek dolgát ezúttal nem tudtuk megnehezíteni, akik otthon is tartották az összes pontot.

Az U15-ös meccset jól kezdte a Honvéd, negyedóra elteltével egy hosszú indításra rajtolt el Mázsás, aki ziccerét értékesítette is ezt követően. Szünet előtt megduplázta csapata és góljai számát, egy bal oldalon zajló egyéni akciót pontos átlövéssel fejezett be. Szünet után jobban partnerei tudtunk lenni a Honvédnak, a hajrában azonban lezárták a meccset, Rácz volt eredményes egy beadás után.

U15: Honvéd-MFA – KTE LA 3-0 (2-0)

U15 I. osztály, 11. forduló

KTE: Zábráczki (Gyapjas 45.) – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi (Ádelhardt 65.) – Heidrich, Lisku (Bogdán 65.) – Barkóczi (Molnár 51.), Gyarmati (Gyulassy 65.), Lengyel (Szalai 65.) – Goretich (Pető 51.).

Gól: Mázsás (15., 39.), Rácz (79.)

Lóczi Péter: Az eddigi leggyengébb meccsünk volt, bátortalanul, kishitűen játszottunk, túlságosan tiszteltük ellenfelünket. A második félidő mentálisan már rendben volt, de a játékot hiányoltam, nem mertünk vállalkozni, sokszor csak vagdostuk előre a labdát. Kisebb gödörben vagyunk hetek óta, most kezd tudatosulni a játékosokban, hogy ez az I. osztály. Itt minden labdáért meg kell küzdeni, végig 100 százalékot kell nyújtani. 

Az U14-es együttes nagyon gyorsan hátrányba került, sőt, a hazaiak bő 20 perc alatt el is döntötték a találkozót, amit a fordulás után nagy különbségűvé tettek.

U14: Honvéd-MFA – KTE LA 6-0 (3-0)

U14 I. osztály, 11. forduló

KTE: Radnóti – Benke (Szekeres 69.), Erhardt, Kónya, Ruzsa – Gondi (Ludvigh 64.), Fekete (Baranyi 58.) – László (Kajtár 58.), Átrok (Hábenczius 69.), Bálint – Majoros (Geiger 64.).

Gól: Bezzeg (9.), Klausz (12., 46., 79.), Mihály (23., 56.)

Bódi Attila: Az eredmény ellenére sok pozitívum volt a játékunkban. Csapatvédekezésben és játékszervezésben is jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az elmúlt hetekben. Kevesebb egyéni hibával kell játszanunk ugyanakkor!

Szerző: KTE/kteakademia.hu