Nemzetközi tornán szerepeltek csapataink

A Műkertvárosi Sportcentrumban csütörtökön nemzetközi tornát rendeztek, melyre meghívást kaptak csapataink is, az U11 és az U12 erős mezőnyben gyűjthetett tapasztalatokat.

Torbavecz Tamás (a KTE LA U12 vezetőedzője):

„Csütörtökön több meghatározó játékosunk nélkül szerepeltünk a Mini Future Cup nemzetközi tornán, és értékes tapasztalatokat szereztünk. A csoportmérkőzéseink során a Félegyházi TSI ellen nagy különbségű győzelemmel kezdtünk. A Dinamo Minszk „A” csapata ellen mezőnyben jól játszottunk, de kihagytuk a kínálkozó helyzeteinket, ellenfelünk viszont könyörtelenül büntette azt, hogy hátul nem voltunk elég határozottak. Az MTK magasabb szintet képviselt nálunk a játék minden elemében, így vereségünk után a harmadik helyen zártuk a csoportban. Az alsóházban kapott gól nélkül, mindhárom mérkőzésünket megnyertük, ellenfelünk a SZEOL, a Dinamo Minszk „B” és a Borsod volt. Hoffman Csanád kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tornán.”

Verebélyi Gábor (a KTE LA U11 vezetőedzője):

„Egy évvel fiatalabb csapatként szerepeltünk a nagyon erős mezőnyben, ráadásul kifejezetten nehéz csoportba kerültünk. A BATE Boriszov, a Honvéd és a SZEOL ellen a papírformának megfelelő eredmények születtek, de a mutatott játékkal nagyon elégedett lehettem, az alsóházban sem vallottunk szégyent. Természetes, hogy az egy év korkülönbségből fakadó fizikális előnyöket még ki tudták használni ellenfeleink, de büszke voltam a srácokra, mert az év egyik legjobb játékát nyújtották. Gratulálok nekik! Ezúton szeretném még megköszönni a meghívást a szervezőknek, kitűnő tornát szerveztek meg.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu