Nemzetközi tornán járt az U9

Két csapattal. 

A KTE LA U9-es csapata a Bécsben megrendezett Champions Trophy-n vett részt, ahol két csapattal álltak rajthoz Fűkő Péterék.

Fűkő Péter: – Két csapattal indultunk, hogy mindenkinek lehetőséget tudjunk adni nemzetközi porondon is. A gyerekeknek hatalmas élmény volt, remek csapatok ellen tudtunk focizni. Az ottani szabályok alapvetően eltértek az itthoniaktól, ez némileg azért megborította a csapat eddig gyakorolt elemeit, de azért megpróbáltunk alkalmazkodni az ottani rendszerhez. A fehér csapatunk minden mérkőzésen remekül helyt állt, kicsit nagyobb szerencsével és összpontosítással még komolyabb eredményt tudtunk volna elérni. A lila csapatunk a szombati nap után szinte hiba nélkül focizott, a 8 csapatos csoportban. A Dinamo Zagreb ellen döntetlent játszottunk, majd az utolsó meccsen büntetőt hibázva kaptunk ki egy góllal, így az ezüst ágon folytathattuk. A vasárnapi napon mindkét csapatunk fantasztikus volt. Köszönjük a lehetőséget a vezetőségnek!

A csapat tagjai: Papp Barnabás, Géró Valentín, Vizeli András, Hofmann Bendegúz, Paor-Smolcz József, Ilyés Benedek, Bisztricsány Nimród, Gyenes Benett, Tóth Barnabás, Molnár Bence, Eiler Zente, Pálnok Zalán, Rácz Kornél, Gyenes Gergő, Polereczki Márk, Budai Soma, Körtési Illés, Antal Zsombor

Szerző: KTE/kteakademia.hu