Nemzetközi felmérő a Topolya ellen

Szerb ellenfelünk volt. 

Két korosztályos együttesünk (U19, U17) pénteken nemzetközi felkészülési meccseket játszott a szerbiai Topolyával. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szoros találkozókon a vendégek bizonyultak jobbnak.

U19: KTE LA – Topolya 0-2

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász – Daróczi, Hirman – Kemenczés, Török, Kovács P. – Szalai.

Csere: Berta, Lukács, Richter, Szőke, Sallai, Antal.

Csordás Csaba: Az első félidőben abszolút megilletődöttek voltunk. Bár futballban nem tartott előttünk ellenfelünk, gyorsabbak és erősebbek voltak. Rajta volt egy kicsit a csapaton az új impulzus miatt az izgulás, emiatt akadt néhány igen gyenge egyéni teljesítmény, ez rányomta a bélyegét a meccsre. Szünetben mindkét csapat változtatott, fordulás után sokkal jobban néztünk ki. Átfordult a meccs képe is, hiszen amíg az első játékrészben két gólt kaptunk, úgy a másodikban akár négy-öt gólt is szerezhettünk volna. Sajnos a 100 százalékos helyzeteket is ki tudtuk hagyni. Tanulságos meccs volt, sok mindent le lehetett vonni belőle. Egész félévben hangsúlyoztam, hogy mentálisan előre kell lépnünk. Sokkal tudatosabban kell futballoznunk, akkor tavasszal biztosan előrébb léphetünk.

U17: KTE LA – Topolya 1-2

KTE: Cseh – Kuchta, Bányai, Ugrai – Barkóczi, Treiber, Csúri, Major – Bessenyei, Faragó.

Csere: Fekete, Busa, Opauszki, Szedmák

Gól: Szedmák

Széchenyi Márton: Érződött rajtunk a harmadik hét fásultsága, sok technikai hibával futballoztunk. Néhány szép akciót sikerült végig vinnünk, ami mindenképpen előrelépést jelent. Ugyanakkor a meccs arra is rávilágított, hogy rengeteg munka áll még a csapat előtt a következő három hétben.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu