Nem volt jó hétvégéje a Pre szekciónak

Nem sikerült nyerni.

Pre Akadémia szekciónk csapata is kivétel nélkül bajnoki mérkőzést játszottak hétvégén, győzni azonban most egyiküknek sem sikerült.

U15: KTE LA – Veszprém 1-1 (1-0)

U15 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Hajnal – Fürj, Révész, Hegedűs, Iványi, Simon, Supka, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Köblös. Csere: Keresztes, Hoffman.

Gólszerzőnk: Supka

Torbavecz Tamás: – Mezőnyben kiegyenlített mérkőzés volt, de nekünk volt több gólhelyzetünk. Több nagy lehetőségünk is volt lezárni a mérkőzést, de nem voltunk hatékonyak a kapu előtt. Az utolsó percekben ellenfelünk kihasználta a védelmi hibánkat, és kiegyenlített. Ezzel fontos két pontot buktunk el.

U14: Szeged – KTE LA 2-1 (2-1)

U14 Alap csoport, 24. forduló

KTE: Németi – Gulyás, Filus, Király, Ónodi, Kristóf, Horváth Á., Kaldenecker, Czéh, Csorba, Lőrincz. Csere: Batfalszky, Kis, Németh.

Gólszerzőnk: Lőrincz

Csima Gyula: – A tavaszi mérkőzések közül talán ez sikerült a legjobban. Két jól felkészített csapat játszott igen magas színvonalú meccset. Az egyéni teljesítményekkel főleg a kapu előtt adódtak problémák védekezésben, az első félidőben ellenfelünk hatalmas nyomást is helyezett ránk. A második félidőben már nekünk is voltak lehetőségeink. Jól megszervezett védekezésből, labdaszerzésekből gyors és pontos támadásokat vezettünk. A befejezések nem sikerültek, igaz, ellenfelünk is remekül védekezett. Nagyon büszke vagyok a játékosok hozzáállására és teljesítményére.

U13: MTK – KTE LA 6-1

U13 dél-kelet, 25. forduló

KTE: Endre – Gál, Rau, Nyerges M., Szenczy, Turóczy, Házi, Deák, Nyerges Cs. Csere: Nyerges M., Kerekes, Sápi, Eiler, Riczu, Ronkó, Kovács K.

Gólszerzőnk: Ronkó

Dócs Dániel: – Két teljesen ellentétes félidőt játszottunk. Az első 40 percben szervezetlenek voltunk, védekezésben rossz döntéseket hoztunk, összevissza futottunk és sok egyéni hibát vétettünk. Volt egy-két gyönyörű támadás, amit így is vezetni tudtunk, inkább a védekezéssel voltak gondok. A második félidőben kicserélték a csapatot. Tudtunk egy szép támadás végén gólt szerezni, rengeteg jó mélységi beindulásunk volt, amiket többször is észrevehetett volna a labdás játékos, védekezésben is koncentráltabbak lettünk. Igaz megvoltak még az MTK helyzetei, de gólt nem kaptunk már a második félidőben. Biztos vagyok benne, hogy ez a teljesítmény jobban benne van a srácokban, jobban mint az első félidőben látható.

U12: MTK – KTE LA 7-1

U12 dél-kelet, 25. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Ónodi, Bagi, Czibók, Takács, Kriskó, Csóka. Csere: Kiss, Nagymihály G., Berta, Ábrahám, Csutak, Dulai, Arany.

Gólszerzőnk: Kriskó

Verebélyi Gábor: – Tudtuk, hogy az MTK jobb csapat nálunk, mégis többször tudtunk a kapujuk elé kerülni. Mezőnyben ellenfelünk többet birtokolta a labdát és jól zárta le a területeket, passzsávokat, emiatt gyors gondolkodásra voltunk kényszerítve és így több hiba csúszott játékunkba. A második negyedben három könnyű gólt ajándékoztunk ellenfelünknek, ami elég bosszantó volt. A harmadik negyedben sikerült Kriskó találatával szépítenünk, már úgy nézett ki ezt a negyedet sikerül megnyernünk, de az utolsó percben gólt kaptunk. A harmadik negyedben már nagyon sok hibával játszottunk, ismét három gólt kaptunk. Összeségében nem volt rossz, amit láttam, ha nem ajándékoztunk volna ennyi gólt az ellenfelünknek, kialakulhatott volna egy szoros meccs is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu