Nem sikerült jól a rajt

Elvitte a pontokat a Kisvárda. 

A KTE LA U15-ös és U14-es együttese az újonc Kisvárda ellen kezdte a szezont hazai pályán. A vendégek ezúttal jobbnak bizonyultak a több játékosát még nélkülözni kényszerülő csapataink ellen.

Hiányzók miatt elsősorban az U14-es együttes volt ezúttal rosszabb helyzetben, az U15 az első félidőben egyenrangú partner volt, de a második félidő elején kihasználta figyelmetlenségünket a Kisvárda.

U15: KTE LA – Kisvárda 1-4 (1-1)

U15 I. osztály, 1. forduló

KTE: Radnóti – Vincze, Benke (Baranyi 55.), Ruzsa, Kónya – Gondi, Erhardt – Mahler, Átrok, Fekete (Bálint 39.) – Horváth.

Gól: Benke (42.) ill. Puporka (20., 45., 72.), Adu (43.)

Csima Gyula: Sajnos nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy szerettük volna. Végig nagyon bizonytalanok voltunk, főleg a szélső területeken maradtunk alul védekezésben és támadásban is.

U14: KTE LA – Kisvárda 0-5 (0-4)

U14 I. osztály, 1. forduló

KTE: Makádi (Radnóti 53.) – Tóth, Nagy K., Jócsák, Visinka (Szabados 41.) – Hajnal, Farkas, Fodor – Horváth (Tóth B. 41.), Kárpáti, Balla.

Gól: Veress (16.), Dócs (26.), Rózsa (30.), Scsadej (37.), Ésik (46.)

Paksi Péter: Több dolog is sújtott minket a mérkőzés előtt, ami a kezdőcsapat összeállítását is érintette. Éppen ezért felforgatott csapattal kezdtünk, ami meg is látszott, egyéni hibáinkat kihasználva gólokat szerzett a Kisvárda. Az eredménytől függetlenül mindenki kihozta magából jelen helyzetben a maximumot, úgyhogy dolgozunk tovább, és bízunk benne, hogy a hétvégén már jobb eredményt tudunk elérni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu