Nem okozott gondot a Gyula legyőzése

Újabb kettős siker. 

A régiós bajnokságban a Gyulasport volt ezúttal a KTE LA ellenfele, az aktuális fordulóban az U13 és az U12 is nagyon magabiztos győzelmet ünnepelhetett.

Főleg az idősebbek meccse sikerült kifejezetten simára, hiszen már a 7. percben előnybe kerültek Bódi Attiláék, majd egészen 11 gólig meg sem álltak. Az U12 ugyan kisebb különbséggel, ám így is nagy fölénnyel nyert, a 3-0-os félidőt követően már inkább a különböző játékelemek gyakorlása élvezett prioritást.

U13: KTE LA – Gyulasport 11-0 (4-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 24. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Jócsák, Gyapjas, Visinka – Balis, Fodor, Hajnal – Petényi, Pusztai, Horváth.

Csere: Polyák, Tóth L., Szabados, Mányoki.

Gól: Pusztai (7., 11.), Jócsák (13.), Hajnal (19.), Horváth (34., 38.), Mányoki (37., 45.), Varga (39. – öngól), Balis (50.), Szabados (60.)

Bódi Attila: Megismételtük a múlt heti eredményes játékunkat. Jó volt nézni, hogy felszabadultan, örömfocit tudtunk bemutatni. Tetszett, hogy csapatként játszottunk, támogatva és kisegítve egymást. Bízom benne, hogy ez a két mérkőzés megfelelő alapot és önbizalmat ad a Szolnok elleni rangadóra, és ott is ebben a szellemben fogunk játszani!

U12: KTE LA – Gyulasport 5-0 (3-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 24. forduló

KTE: Móczó – Kovács, Losonczi, Gál – Bodnár, Sódar, Doktor, Lőrincz – Major.

Csere: Bogdán, Nagy, Csizmadia D., Terbe.

Gól: Sódar (6., 28., 41.), Lőrincz (7.), Nagy (56.)

Dócs Dániel: Az első percektől kezdve magunkhoz vettük a meccs irányítását. Az ellenfél visszazárt, kilenc emberrel védekezett, így talán az egész mérkőzésen nem is volt kapura lövésük, de támadásuk sem sok. Sok labdát tudtunk szerezni a támadózónában, de annak ellenére sem voltam elégedett a játékkal, hogy szünetben 3-0-ra vezettünk. Keveset forgattuk a labdát, egyből csak a kaput néztük, hiányzott belőlünk a türelem. Szünetben éppen ezért plusz taktikai feladatokat is adtam a játékosoknak, amikre így jobban odafigyeltünk. Helyén kell kezelni az eredményt!

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu