Nem jött össze a pontszerzés Diósgyőrben

Az U17 nagyobb különbséggel, az U16 a végén bukott el.

U17-es és U16-os korosztályos csapatunk ezúttal Miskolcon lépett pályára, ahol a DVTK vendégeként szenvedtünk vereségeket.

U17: DVTK – KTE LA 3-0 (1-0)

U17 II. osztály, 9. forduló

KTE: Cseh – Győrfi (Kiss 76.), Kuchta, Bányai, Vörös – Bodor Z., Hatvani, Csúri – Nagy L. (Bodor B. 76.), Huszka, Molnár (Szamosi 69.).

Gól: Dunai (7.), Csatári (54.), Dankó (87.)

Széchenyi Márton: A végeredmény nem tükrözi a játék képét. Sok helyzetet alakítottunk ki, tudatos akciókat vezettünk végig az ellenfél kapujáig. Ott sajnos már kevés önmagában a tudatosság, szükségünk lenne váratlan megoldásokra, kreatív, de egyben minőségi döntésekre. Ameddig a bizonytalanság jellemez minket a tizenhatoson belül, erőfeszítéseink hiábavalóak. Jól játszva kaptunk ki hárommal, ez bosszantó.

U16: DVTK – KTE LA 3-2 (2-2)

U16 II. osztály, 9. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Ádelhardt (Angyal 75.) – Lisku, Heidrich, Kovács Á. – Szalai, Gyarmati (Marsa 83.), Pető (Bogdán 80.).

Gól: Nahaj (16., 90.), Balázs (32.) ill. Gyarmati (3.), Szalai (43.)

Bódi Attila: Minimum ikszes meccset engedtünk ki a kezünkből a 90. percben kapott góllal. Több helyzetünk volt, mint a Diósgyőrnek, de most sem ezeknél, sem a védekezésben nem volt meg az a plusz bennünk, ami a győzelemhez kellett volna.

Szerző: KTE/kteakademia.hu