Nem engedtünk ponttal távozni a DVTK-t

Fontos pontokat tartottunk itthon. 

A KTE LA U15 és U14 az élvonalban a DVTK-t fogadta hazai környezetben. Csapataink rendkívül fontos pontokat gyűjtöttek be, a diósgyőriek üres kézzel távoztak Kecskemétről.

Az U15-ös csapat kifejezetten jól futballozott a Diósgyőr ellen, a bátor játék végül a második félidőben érett gólokká. Mindkét találatot Goretich Gergő készítette elő, aki előbb Gyarmatit szolgálta ki, aki ezt követően kilőtte a kapu bal oldalát, majd a hajrában Győri fejelte a hálóba szögletét.

Az U14-es találkozó alaphangját Majoros adta meg, aki egy szép támadás végén 16-ról tekert a felsőbe, majd a második félidő elején egy pontrúgás után lecsorgó labdát Benke vágott be végül. Bár a vendégek ezt követően szépítettek, a végén egy másik védő, Gondi is eredményes volt egy rögzített helyzetet követő, kapu előtti szituációból.

U15: KTE LA – DVTK 2-0 (0-0)

U15 I. osztály, 22. forduló

KTE: Zábráczki – Győri, Horváth, Heidrich, Ádelhardt (Szamosi 50.) – Goretich, Lisku, Gyarmati (Török 66.) – Barkóczi, Molnár, Pető (Marsa 59.)

Gól: Gyarmati (52.), Győri (76.)

Lóczi Péter: Nagyszerű győzelmet arattunk, és ami még fontosabb, jól is játszottunk. Végre már mert a csapat passzolni, focizni, megcsinálni azokat a dolgokat, amiket kérek tőlük, és amiket egyébként nagyon is tudnak. Minden játékos hozzátette a maga kis részét ehhez a diadalhoz, igazi csapatmunka volt! 

U14: KTE LA - DVTK 3-1 (1-0)

U14 I. osztály, 22. forduló 

KTE: Radnóti – Gondi, Nagy K., Benke, Ruzsa – Vincze (Bálint 55.), Majoros, Erhardt 8Veréb 75.), Kónya – Átrok (Baranyi 75.) – Fekete (László 72.).

Gól: Majoros (22.), Benke (45.), Gondi (63.) ill. Varga (60.)

Csima Gyula: A szezon eddigi leginkább összeszedett, legszervezettebb játékát nyújtottuk. A Diósgyőrnek nagyon momentuma sem volt, egy helyzetük volt, illetve egy figyelmetlenségünket kihasználták. Ettől függetlenül támadásban és védekezésben is kitűnően teljesített a csapat, dinamikusan futballoztunk, párharcokba jól mentünk bele. Gratulálok mindenkinek!

Szerző: KTE/kteakademia.hu