Nem bírtunk az éllovas Vasassal

7 veretlen meccs után kapott ki újra az U19.

Csordás Csaba együttese igazán nehéz hajrához érkezett a bajnokságban, hiszen két bajnoki címért küzdő csapattal zárják a szezont. Elsőként az éllovas Vasas vendégei voltak, ahol ezúttal túl sokat hibáztak.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, bár a Vasas szerzett előnyt, a helyzeteink nekünk is megvoltak. Fordulás után érthetetlen összeomláson esett át csapatunk, szinte annyi egyéni hibát követtünk el, mely egész tavasszal nem volt jellemző ránk, ezeket ráadásul a Vasas kíméletlenül ki is használta.

U19: Vasas – KTE LA 6-1 (1-0)

U19 II. osztály, 29. forduló

KTE: Kovács D. (Opauszki 80.) – Szőke, Kemenczés, Hirman, Szász (Fekete 63.) – Treiber, Daróczi, Kovács P. – Antal (Richter 75.), Szalai (Lukács 75.), Sallai.

Gól: Bíró (41.), Tóth D. (58., 62.), Takács (69.), Krivács (76.), Tóth K. (90.) ill. Antal (65.)

Kiállítva: Daróczi (79.)

Csordás Csaba: Fordulatos meccset játszottunk, az első félidőben két-három olyan pontja is volt a találkozónak, amiből mi is előnyt kovácsolhattunk volna, a vezetés megszerzéséhez is közel jártunk. A második félidőben több poszton is érthetetlenül összezuhantunk, utána folyamatosan dobtuk az egyéni hibákat. Nagyon tanulságos meccs volt, amit sokkal kevesebb kapott góllal lehetett volna zárni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu