Nem bírtunk a Kisvárdával idegenben

Elit akadémia volt ellenfelünk.

A KTE LA U15 és U14 a Kisvárda vendége volt korábbról elhalasztott mérkőzéseken szerdán. A hazaiak mindkét párosításban otthon tartották a pontokat.

U15: Kisvárda – KTE LA 3-0 (2-0)

U15 I. osztály, 13. forduló

KTE: Radnóti – Balla, Tóth, Jánosik, Dömötör (Ladics 20.) – Csányi, Hajnal – Horváth, Patkós, Fodor (Balis 60.) – Kárpáti (Varga 75.)

Gól: Ésik (19.), Kereszti (31.), Kőrizs (78.)

Paksi Péter: Az egész csapat becsülettel küzdött, de az egyéni hibáink megpecsételik a sorsunkat. Támadójáték nélkül nincs esélyünk a szorosabb eredmény kialakítására.

U14: Kisvárda – KTE LA 3-1 (3-0)

U14 I. osztály, 13. forduló

KTE: Lehotai – Bodnár, Szebellédi (Hoffman 46.), Gyapjas, Gál – Keindl – Lőrincz (Diószegi 52.), Gyenes, Sódar (Kovács M. 60.), Kovács D. – Petényi (Tóth 52.).

Gól: Kun (4.), perpék (35., 50.) ill. Gyapjas (76.)

Csima Gyula: A kiemelt 10 állami akadémia ellen játszani mindig kihívás, hiszen teljesen mások a körülmények és az elvárások. Próbáltunk megfelelni a saját játékfelfogásunknak, de természetesen több a hiba ilyenkor mindannyiunk részéről, látszik, hogy tudunk hova fejlődni még. Igyekeztünk labdát birtokolni, támadni, még ha ez nem is mindig sikerült, de hétvégén a Győr ellen ugyanez lesz a cél.

Szerző: KTE/kteakademia.hu