Nem bírtunk a Fradival

Jobbnak bizonyultak a zöld-fehérek. 

U15-ös és U14-es csapatunk az FTC-t fogadta az élvonalban. A mindkét korosztályban jó erőkből álló zöld-fehérek ellen ezúttal pont nélkül maradtunk.

Az U15-ös csapat igazán szoros meccset játszott az FTC-vel, bár a vendégek fizikális fölénye azért érezhető volt a meccs során. Az egyetlen gólt végül a 28. percben Földi szerezte, aki beadás után megcsúsztatott labdát kotort a hálóba. Az U14-es meccsen nem volt esélyünk, a vendégek magabiztos játékkal vitték el a pontokat.

U15: KTE LA – FTC 0-1 (0-1)

U15 I. osztály, 10. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi – Gyarmati, Heidrich, Szalai (Molnár 54.) – Barkóczi (Ádelhardt 79.), Goretich, Lengyel.

Gól: Földi (28.)

Kiállítva: Szécsi (79. – FTC)

Lóczi Péter: Fizikálisan és gyorsaságban az osztály legerősebb csapatával találkoztunk, de próbáltuk felvenni a kesztyűt, eltüntetni a különbségeket. Talán játékban vállalhattunk volna többet, de nem marasztalom el a csapatot, küzdöttek, igyekeztek, az utolsó percig hajtottak az egyenlítésért. 

 

U14: KTE LA – FTC 0-5 (0-4)

U14 I. osztály, 10. forduló

KTE: Csikós (Radnóti 51.) – Benke (Szekeres 51.), Gondi (Kajtár 46.), Kónya, Ruzsa (Veréb 51.) – Baranyi (Geiger 46.), Erhardt (Ludvigh 61.), Fekete – Bálint (László 61.), Majoros, Átrok.

Gól: Gágyor (5.), Lisztes (8., 40., 41.), Rácz (34.)

Bódi Attila: Semmi nem változott sajnos, ugyanazok a problémáink. Össze kell raknunk a védekezésünket, párharcokban eredményesebbnek kell lennünk ahhoz, hogy szoros meccseket játszhassunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu