Nem bírtunk a DVTK-val az élvonalban

Mindkét meccset a DVTK nyerte. 

A KTE LA U15 és U14 a Diósgyőr vendége volt a kiemelt bajnokságban, s noha eddig rendre gyűjtögették a pontokat csapataink, ez volt az első olyan kör, amikor mindketten pont nélkül maradtak.

A KTE LA U15 rosszul kezdett, 12 perc alatt kétgólos előnybe kerültek a hazaiak, előbb egy szöglet, majd egy szép kontra után találtak be. A mieink még a szünet előtt szépíteni tudtak egy büntetőből, majd a második félidőben egy jobboldali akció végén az egyenlítés is összejött. A jó iramú meccsből végül a DVTK jött ki győztesen, két átlövéssel fordították a maguk javára a találkozót, a KTE LA csak kapufáig, illetve kihagyott büntetőig jutott.

U15: DVTK – KTE LA 4-2 (2-1)

U15 I. osztály, 7. forduló

KTE: Gyapjas (Zábráczki 41.) – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi (Barkóczi 41.) – Szalai (Horváth A. 71.), Heidrich, Kovács Á. – Lengyel, Goretich, Molnár (Pető 62.).

Gól: Fercsák (3.), Jurek (12., 57.), Fülöp (82.) ill. Kovács Á. (24.), Molnár (51.)

Lóczi Péter: Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, sajnos nem jöttünk ki jól a fordulópontokból. Gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, amiből még visszakapaszkodtunk, de utána sajnos nem állt mellénk a szerencse. Kapufát lőttünk, büntetőt hibáztunk, kétszer is sérülés miatt kellett cserélünk. Az első félidőben rendben volt a játékunk, a második félidőre nagyon kitámadtunk, csapkodóvá váltak a támadásink, higgadtabbnak kell ilyenkor maradunk! Sérültjeinknek jobbulást kívánok, jövő héten javítunk!

Az U14-es együttes számára sajnos már nem volt ilyen szoros és fordulatos a meccs. Bódi Attila csapata az első félidőben még tartotta magát, de fordulás után a DVTK magabiztossá tette sikerét.

U14: DVTK – KTE LA 6-1 (2-0)

U14 I. osztály, 7. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 41.) – Benke (Szekeres 72.), Erhardt, Kónya (Veréb 70.), Ruzsa – Gondi (Hábenczius 70.), Kajtár (Baranyi 41.), Fekete – Bálint (Ludvigh 70.), Majoros, Átrok (László 41.)

Gól: Simon (23.), Gulyás (39.), Németh (41.), Jacsó (64.), Kövesi (69.), Nagy (76.) ill. Majoros (79.)

Bódi Attila: Hiába játszunk helyenként szépen, amíg elveszítjük a párharcok és a második labdák döntő többségét, addig nehéz lesz meccset nyerni. Sokkal magasabb szintre kell emelnünk az edzéseink intenzitását, hogy fel tudjuk venni a bajnoki mérkőzések ritmusát, illetve a túl jó gyerekeinkbe egy kis csibészséget kell plántálni!

Szerző: KTE/kteakademia.hu