Nem bírtunk a Békéscsabával

Mindenki visszajátszott a hazaiaknál. 

A KTE LA U19-es csapata a Békéscsaba vendége volt szerdán, ahova zsinórban 2 győzelem utána utazhattunk. A visszajátszókkal is megerősített hazaiak kihasználták hibáinkat, így otthon tartották a pontokat.

Korán vezetéshez jutott a Békéscsaba, az 5. percben több szögletet is elvégezhettek, majd a sokadik kísérlet után, a kapu előtti kavarodásra jobban reagálva jutottak előnyhöz. A folytatásban ugyan adódtak helyzeteink, de ezeket nem tudtuk gólra váltani, végül az 58. percben egy kontrából döntötték el a találkozót a hazaiak.

U19: Békéscsaba – KTE LA 2-0 (1-0)

U19 II. osztály, 21. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik, Szász (Faragó 46.) – Daróczi (Bessenyei 77.), Hirman – Kemenczés (Fekete 80.), Sallai (Edmilson 37.), Kovács P. – Szalai (Szőke 46.).

Gól: Gigacz (5.), Varga (58.)

Csordás Csaba: Abszolút nem jól jöttünk most ki ebből a folyamatos szerda-szombat ritmusból. Nagyon azt éreztem a társaságon, hogy a győztes meccsek után mentálisan és fizikálisan is fáradtabbak voltunk. Ennek több oka is lehetett, ezt az öltözőben le fogjuk rendezni. Annyi fordulópont volt a meccsben, hogy 1-0-nál volt egy nagyon nagy helyzetünk, talán azzal vissza tudtunk volna jönni. Így viszont csak azt tudom mondani, hogy a Békéscsaba győzelme megérdemelt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezúttal az első- és fiókcsapatukból is mindenki visszajátszott, így legerősebb összeállításukban léphettek pályára.

Szerző: KTE/kteakademia.hu