Nem bírt egymással a Szolnok és a KTE LA

Be kellett érnünk a döntetlennel. 

Hazai pályán ért el újabb döntetlent a KTE LA U19-es korosztálya, mely ezúttal a Szolnoki MÁV-ot látta vendégül.

Az első félidőben nagy erőket mozgósított a vezetés megszerzéséért csapatunk, ami eleinte csak helyzetek formájában mutatkozott meg, de a 42. percben aztán megszereztük a vezetést. Vágó végzett el gyorsan egy szabadrúgást a felezővonalnál, jó helyzetfelismeréssel a védelem mögé belépő Kovács elé ívelt, aki egy pattanás után talált be. A második félidő sajnos már nem indult ilyen jól, egy indításra Kotula startol rá, megelőzte kifutó kapust, majd el is fejelte mellette a labdát. Az eredmény a későbbiekben már nem változott. 

U19: KTE LA – Szolnok 1-1 (1-0)

U19 II. osztály, 10. forduló

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Drabik (Bashiri-Shahroodi 61.), Szász – Hirman, Daróczi, Török (Supka 77.) – Sallai, Antal (Kemenczés 61.), Kovács P.

Gól: Kovács P. (42.) ill. Kotula (50.)

Csordás Csaba: A félév egyik legjobb teljesítménye volt ez a mostani, sokat kaptam vissza abból, amit látni szeretnék a csapattól, illetve amire törekszünk az edzéseken is. A gólszerzés is összejött most, de sajnos sok helyzetet kihagytunk hátul pedig megint hibáztunk, így nyerhető meccsen kellett beérnünk a döntetlennel.

Szerző: KTE/kteakademia.hu