Nehéz időjárásban is jól játszott az U19 és az U17

Az U16 kikapott. 

Akadémia szekciónk csapatai kivétel nélkül bajnokit játszottak hétvégén. Az U19 hátrányból verte meg a Nyíregyházát, míg az U17 remek meccset játszott a Szegeddel. Az U16-nak most nem jött össze a pontszerzés. 

U19: KTE LA – Nyíregyháza 3-2 (1-2)

U19 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Hajnal – Ruzsa, Kárpáti, Balis, Gondi, Balla, Szabó Á., Fazekas, Horváth A., Fodor, Bálint. Csere: Pikó, Béleczki, Sebő, Várszegi, Virágh.

Gólszerzőink: Gondi 2, Balis

Lóczi Péter: – Szakadó esőben, felázott pályán játszottunk, mégis próbáltunk és tudtunk is futballozni, játszottuk a játékunkat. Sok passzos, kombinatív támadásépítéseink végén számos lehetőséget kialakítottunk, végig irányítva ezzel a mérkőzést. Az ellenfelünk teljesen átadta a területet, kontrákra rendezkedett be, nekünk pedig, ha kicsit nehezen is, de sikerült feltörnünk ezt a masszív védőfalat és teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Minden játékosom odatette magát, akaratban, és játékban kiemelkedőt nyújtottak.

U17: KTE LA – Szeged 1-1 (0-1)

U17 Alap csoport, 8. forduló

KTE: Péter – Lőrincz, Pataki, Szabó Benedek, Osvald, Révész, Dinók, Sódar, Dömötör, Varga M., Szabó Bence. Csere: Kovács D., Hegyi, Keindl, Hajma, Petényi. 

Gólszerzőnk: Sódar

Csima Gyula: – Ezen a mérkőzésen nyújtotta a csapat a legjobb teljesítményt, végig uraltuk a mérkőzést. A labdaszerzésekből sok támadást építettünk, de a helyzetkihasználás akadozott, ebben előre kell lépnünk. A védekező játékunk majdnem hibátlan volt, tulajdonképpen egyetlen helyzetét kihasználta az ellenfél. Ezúttal Sódar és Osvald nyújtott átlagon felüli teljesítményt.

U16: KTE LA – III. kerület 0-2 (0-1)

U16 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Lázár – Utasi, Simon, Hegedűs, Balogh, Nagy Á., Köblös, Pacsirta, Fajt, Tóth F., Jozic. Csere: Keresztes, Supka, Hoffman, Juhász, Kenderes.

Benke József: – A jobb helyzetkihasználás döntötte el a három pont sorsát. Mindkét csapat törekedett a támadó futballra, mindkét kapu folyamatos nyomás alatt volt, a kialakított helyzetekből ellenfelünk kétszer eredményes volt viszont, ellentétben velünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu