Negyedik hely Cegléden

Az Elekes József Emléktornán szerepeltek. 

A KTE LA U9-es korosztálya az Elekes József Emléktornán lépett pályára, ahol a negyedik helyen zárt Pelikán István együttese.

A tornáról így számolt be a korosztály trénere:

„A mi csoportunkban az egyik csapat nem jött el, így kétszer játszottak a gyerekek. Az első mérkőzésen nagyon jól mutatkoztak be, letámadtak és a labdaszerzés utáni helyzetekből őt gólt szereztek a Szanda Focisuli csapatával szemben. A második találkozón két nagyon hasonló csapat találkozott. Megszereztük a vezetést, azonban ellenfelünk kiegyenlített, majd a végén egy letámadás után kihasználta, hogy a térfelükön védekeztünk, így megszerezték a győztes találatot is. Amennyiben jobban figyelnek a gyerekek letámadásnál a távolságokra, hamarabb reagálnak az ellenfél támadás építésére, akár a csoport első helyét is képesek lettek volna megszerezni. A fejlődés ezen az úton van ahhoz, hogy egyre jobban értsék és tanulják ezt a játékot. Az utolsó helyosztónkat a Cegléddel játszottuk, a házigazdák jobbnak bizonyultak nálunk, így a negyedik helyen végzett a csapat.”

A csapat tagja: Bódog János, Szombati Sándor, Madócs Kevin, Csorba Kevin, Surányi Zalán, Darányi Botond, Kovács Kende, Oláh István, Nagymihály Áron

Szerző: KTE/kteakademia.hu