Negyedik győzelmét hozta zsinórban az U19

Szolnok - KTE LA 1-2

A KTE LA U19-es korosztálya a Szolnok vendége volt ebben a fordulóban, Csordás Csaba együttese zsinórban negyedik győzelmére készült, amit végül a hajrában harcoltak ki.

A 14. percben rögtön előnybe került a KTE LA, Szász végezhetett el jobbról szabadrúgást, amit gyönyörűen tekert végül a kapuba. Alig két perccel később egy figyelmetlenségünket kihasználta a hazai csapat, majd egészen a hajráig nem változott az eredmény. A 83. percben Antal adta be jobbról a labdát, amit Sallai bólintott a kapuba, megnyerve ezzel nekünk a meccset.

U19: Szolnok – KTE LA 1-2 (1-1)

U19 II. osztály, 25. forduló

KTE: Kovács D. – Kemenczés, Treiber (Antal 53.), Hirman, Szász – Sallai, Daróczi, Kovács P. – Richter (Fekete 66.), Szalai (Lukács 88.), Szőke.

Gól: Bordós (16.) ill. Szász (14.), Sallai (83.)

Csordás Csaba: Nagyon küzdelmes meccsen, egy pontrúgás után egyre inkább magunkra találtunk, de utána egy buta hibánkból sajnos betalált az ellenfél. Az egész mérkőzésen nyomás alatt tartottuk igazából a Szolnokot, a végén egy nagyon szép fejessel nyerni tudtunk. Ez egy olyan meccs volt, ami azt bizonyítja, hogy a csapat egyre erősebb, sorozatban nyerünk most. Különösen azért nagy az értéke a sikernek, mert ami csak ellenünk szólhat, az megtörtént, mindhárom cserénk kényszerű változtatás volt, eleve nem is vagyunk sokan. Gratulálok!

Szerző: KTE/kteakademia.hu