Négy pontot szereztek csapataink a békéscsabai rangadókon

Az U12 még mindig hibátlan a régiós bajnokságban.

Hétvégén Békéscsabán játszottak a bajnoki cím szempontjából is fontos rangadókat csapataink, az U13 ponttal, az U12 pontokkal térhetett haza. Verebélyi Gábor csapata először veszített csupán pontokat, míg Torbavecz Tamásék megőrizték hibátlan mérlegüket.

U13: Békéscsaba Előre – KTE LA 1-1 (1-1)

Kiemelt U13, 11. forduló

KTE: Baranyi – Keresztes, Szebellédi, Roza, Hegedűs – Fürj, Kenderes, Tóth – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Simon, Hajnal, Köblös, Nagy L., Nagy Á., Katona

Gól: Giczey (14.) ill. Csonka (9.)

Verebélyi Gábor: Nagyon jó, hasznos mérkőzést játszottunk, értékes ponttal tértünk haza. Az mérkőzés elején minden úgy történt, ahogy elterveztük, gyorsan vezetést szereztünk. Próbáltuk az ellenfél térfelére szorítani a játékot, ez működött is, de sajnos egy előre vágott labdára későn reagáltunk, amiből jött az egyenlítés. A bekapott gól ellenére játékunk meggyőző volt, sorra alakítottuk ki a helyzetek, az első félidőben két ziccer is kimaradt. A második félidő szinte csak az ellenfél térfelén zajlott, de sorra hagytuk ki a helyzeteinket. Szerencsénk se volt a kapufáról is kifelé pattant a labda. Még az utolsó percben is volt egy hatalmas helyzetünk, de az is kimaradt. Összességében a mutatott játékkal, a játék sebességével, a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok. Gratulálok a fiúknak!

U12: Békéscsaba Előre – KTE LA 0-4 (0-1)

Kiemelt U12, 11. forduló

KTE: Németi – Lippai, Kristófik, Ónodi, Filus – Lőrincz, Czéh, Pulai – Király.

Csere: Lázár, Papp, Csorba, Szabadi, Baranyi, Nagy.

Gól: Lippai (4., 42., 48.), Király (32.)

Torbavecz Tamás: Kiváló mentalitás, szervezettség, csapategység jellemzett bennünket. Az első perctől célratörően és gyorsan játszottunk, ami magabiztos győzelemhez vezetett.

Szerző: KTE/kteakademia.hu