Négy pontot szereztek a fiatalok ezúttal

Akadémia szekció eredmények.

Akadémia szekciónk csapatai közül legutóbb az U19 és az U17 játszott bajnoki meccset, az U16 szabadnapos volt. A mérlege négy pont a két korosztályos együttesnek.

U19: Gyirmót – KTE LA 1-1 (1-0)

U19 C-csoport, 10. forduló

KTE: Telek – Ruzsa, Horváth Á., Szabó H., Varga B., Miskolczi, Ádelhardt, Balis, Varga M., Horváth A., Ladics. Csere: Ladányi, Béleczki, Fodor, Lőrincz.

Gólszerzőnk: Varga M.

Bódi Attila: – Nem hétköznapi körülmények között indultunk neki a mérkőzésnek. A ballagások és az érettségik miatt csak öt U19-es játékos volt a keretben. A hiányzókat U17-es és U16-os játékosok pótolták. Nem is akárhogy! A mérkőzés nagy részében jól futballoztunk és kiegyenlített volt a játék. A mérkőzés végére kiütközött az előző napi bajnoki fáradtsága, de nagy szívvel játszott a csapat, így haza hoztunk egy pontot, a 16 éves Varga Márk góljának is köszönhetően.

U17: KTE LA – Főnix Gold 2-1 (1-0)

U17 C-csoport, 14. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Varga B., Ladics, Hajnal, Balla, Tóth L., Kárpáti, Fodor, Jócsák, Varga M. Csere: Várszegi, Béleczki, Sebestyén, Ladányi.

Gólszerzőnk: Horváth A. 2

Bódi Attila: – A múlt hetivel ellentétben, most az idény legjobb játékát mutattuk be. A stabil védekezés mellett a támadásépítésünk is hatékony volt, mindkét szélen jól működtek a játékkapcsolatok és még simább lehetett volna a mérkőzés, ha a helyzetkihasználásunk csak átlagos lett volna. Köszönöm a srácoknak a tavaszi hozzáállást, de tudunk még hová fejlődni!

Szerző: KTE/kteakademia.hu