Négy korosztály lépett pályára a Dunamenti Ligában

Folytatódott a sorozat.

Újabb hétvégén vannak túl korosztályos csapataink a Dunamenti Ligában, a legkisebb folytatták a sorozatot, míg az U11 és az U10 ezúttal a Bozsik-program szünetében utaztak a tornára. A korosztályos csapatok szereplését a trénerek foglalták össze.

Sziegl Gábor (U11):

„Az első fordulót rendezték számunkra a Dunamenti Ligában Székesfehérváron, ahol a Bozsik-programban résztvevő együtteseknél erősebb ellenfelekkel is találkoztunk. Ez jó fejlődési lehetőség, ugyanakkor minden apró sikerélménynek is örülni kell, közben az alapelveinknek megfelelően szintet lépni. Nagy előnye a Dunamenti Ligának, hogy ügyes környékbeli srácok is megmutathatják magukat KTE szerelésben, ezúttal Ceglédről erősítettünk a tornára.”

Fűkő Péter (U10):

"A 2011-es korosztály először szerepelt ebben a kiemelt bajnoki sorozatban. Ellenfelünk a Honvéd, a MOL Fehérvár, és a Grosics Akadémia voltak, akik ezúttal jobbnak bizonyultak. A gyerekek keményen dolgozták végig a mérkőzéseket a kért taktikai, technikai, elemeket próbálták betartani és teljesíteni. Az erre a napra megbeszélt fejlődésre szánt részt teljesítették, és a hasznukra fordították. Gratulálok a gyerekek kitartásához, csak így tovább!"

Pelikán István (U9):

"A Dunamenti Liga második fordulójához érkeztünk, ahol az első naphoz hasonlóan erős ellenfelekkel mérkőzhettünk meg, így Debrecennel, a Vasassal és az MTK-val. Ezen a játéknapon több próbajátékost is meg tudtunk nézni mérkőzéshelyzetben. Ezek a gyerekek gyorsan és jól beilleszkedtek, illetve segítették is csapatunkat a jó szereplésben. Ez a játékban is megmutatkozott, a gyerekek motiváltak voltak, többször sikerült felvenni a versenyt ellenfeleikkell szemben. A három mérkőzés alatt folyamatosan javult a játékunk, ami az utolsó mérkőzésre csúcsosodott ki, egy végletekig kiélezettés gólgazdag mérkőzésen az MTK ellen. Sokat léptünk előre az első fordulóhoz képest, gratulálok minden gyereknek a játékhoz és a szuper edzésmunkához!" 

A tornán szereplő gyerekek: Tóth Gergő, Kovács Áron, Némedi Bátor, Scheiner Zsombor, Farkas Zétény, Bakó Dorián, Dunai Dominik, Komonyi Marcell, Kovrig Martin

Fűkő Péter (U8):

"U8-as csapatunk hétvégén Az MTK, a Debrecen és a Vasas csapataival találkozott. Az első mérkőzésen nagy különbségű győzelemmel kezdtünk a debreceni csapat ellen, játékban és egyénileg is föléjük kerekedtünk. Utána jött egy törés, fejben teljesen szétesve fociztunk a hátralévő két mérkőzésen. A következő hetekben a hibák kijavításán fogunk dolgozni. Kiemelt figyelmet kapott a csapatból Czéh Kamilla, aki a kapuban tündökölt. Az ellenfelek edzői mind kiemelték és dicsérték."

A tornán szereplő gyerekek: Czéh Kamilla, Gyenes Gergő, Gyenes Benett, Czár Bojta, Rácz Kornél, Fütyű Milos, Ilyés Benedek, Papp Barnabás

Szerző: KTE/kteakademia.hu